sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn Malaga med SAS

Boka flyg Köpenhamn Malaga och besök den spanska solkustens huvudstad och dess omnejd. Ta chansen att unna dig en härligt avkopplande semester där du kan njuta av sol, god tapas och långa bad.

Med SAS kan du dessutom flyga Köpenhamn Malaga året runt, varje dag. Du kan därför hitta ett flyg som passar just dig och ditt schema, oavsett om du vill liva upp höstmörkret eller åka med vännerna på en härlig sommarweekend.

Boka flyg Köpenhamn Malaga redan idag!
 

Inkluderat på ditt flyg Köpenhamn Malaga

När du bokar ditt flyg Köpenhamn Malaga vill vi att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Det ingår därför alltid vissa förmåner när du bokar ditt flyg med oss: 

Boka billiga flyg Köpenhamn Malaga

Om du är ute i god tid och kan vara flexibel med avresedatum ökar dina chanser att boka billiga flyg Köpenhamn Malaga. Som kund hos SAS har du alltid 24-timmars öppet köp – du kan därför slå till direkt när du ser ett bra pris. Passa därför på att boka flyg Köpenhamn Malaga redan idag och hör med ditt ressällskap imorgon! 

Genom att spana in vår lågpriskalender kan du få en bra överblick över de flesta av SAS destinationer och på så sätt hitta flygresor till våra bästa priser. Om du således är sugen på att boka fler resor än flygturen Malaga Köpenhamn bör du spana in vår lågpriskalender och fynda flygresor till riktigt bra priser. 
 

Malaga – en stad full av sevärdheter 

Även om många turister flyger till Malaga för att besöka närliggande semesterorter, har staden Malaga på senare år blomstrat och blivit en stad som verkligen är värt ett besök i sig. Förutom att staden bjuder in till härliga bad, god mat och bra shopping finns det dessutom många kulturupplevelser att tillgå. Att exempelvis besöka filialen till det franska Centre Pompidou är ett måste, precis som ett besök till det berömda Picassomuseet. 

Om ditt ressällskap består av en yngre målgrupp finns det även många mer barnvänliga aktiviteter att göra runt om i Malaga. Du kan bland annat besöka och se världens största stalaktit (bergsgrotta) och Malagas interaktiva musikmuseum ” Mimma – Museo Interactivo de la Música”. m ni blir hungriga kan ni dessutom alltid gå och äta något på en av stadens alla tavernor där ni kan avnjuta klassisk andalusisk mat.

Boka flyg Köpenhamn och Malaga redan idag för en minnesvärd resa!
 

Flyg Köpenhamn Malaga och besök en chiringuito 

Om du bokar flyg Köpenhamn Malaga bör du passa på att besöka en chiringuito. Chiringuitos finns överallt på stränderna i och runt Malaga och de bjuder på fantastiskt grillad fisk till en prislapp som ofta är mycket vänlig för plånboken. Många av dessa restauranger har i decennier drivits av familjer som verkligen vet hur god fisk ska tillagas. Om du aldrig har besökt en chiringuito förut kan det dock vara svårt att skilja dem alla åt. Ett bra sätt att lösa denna problematik på är att använda sig av den klassiska tumregeln att gå dit alla andra går – vilket oftast brukar betyda god chiringuito.  
 

SAS Plus – för ökad komfort

För att få en så bekväm och smidig resa som möjligt mellan Köpenhamn Malaga bör du köpa en SAS Plus-biljett. Med vår SAS-Plus biljett får du tillgång till Fast Track och populära SAS Lounge. Med Fast Track slipper du all kö i säkerhetskontrollen och kan passera den på snabbast möjliga vis. Du får dessutom en lugn och avkopplande start på din resa genom att börja den i SAS Lounge på Köpenhamns flygplats.

Med en SAS Plus-biljett får du dessutom en delikat måltid serverad under flygresan och ett extra bekvämt och stort säte.

Boka flyg Köpenhamn Malaga redan idag och köp en SAS Plus-biljett! 
 

Boka flyg Köpenhamn Malaga med barnrabatt

Vi erbjuder alltid barnrabatt på alla flygbiljetter vilket självfallet även gäller när du bokar flyg Köpenhamn Malaga. Om du har barn som är under 2 år kan vi erbjuda dem upp till 90 % rabatt på flygbiljetten om de sitter i en vuxens knä under flygningen. Barn mellan 2 och 11 år kan vi ge upp till 25 % rabatt.  Om du vill att ditt barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats är priset detsamma som för barn mellan 2 och 11 år.

Boka flyg Köpenhamn Malaga och låt hela familjen följa med! 

Mer om att resa med barn  
 

Bli medlem i SAS EuroBonus

Om du inte redan är medlem i vårt lojalitets- och frequent-flyer program EuroBonus bör du passa på att bli det när du bokar ditt flyg Köpenhamn Malaga. Som medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng på alla resor som du gör med SAS och våra Star Alliance-partner. Du kan dessutom tjäna poäng på inköp som du gör innan, under eller efter din resa. Att bli medlem är dessutom alldeles gratis.

Som frekvent flygresenär kan du bli Guld-eller Diamantmedlem och på så sätt ta del av förmåner som exempelvis SAS Lounge. I vår härliga lounge kan du påbörja resan på bästa möjliga vis och avnjuta en stor buffé i en rofylld miljö. Du kan dessutom passa på att arbeta, ta en dusch, läsa dagens tidning eller bara ta det lugnt. 

Bli medlem i EuroBonus

 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng