sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn London med SAS

Boka flyg Köpenhamn London och ta chansen att uppleva underbara London. Flygturen Köpenhamn London tar enbart 2 timmar och väl framme i den brittiska huvudstaden möts du av ett oändligt utbud av underhållning.

Om du flyger med SAS kan du dessutom välja mellan flera direktavgångar året runt. På så sätt kan du hitta en tid som passar just ditt schema, oavsett om du ska åka på en härlig weekend eller affärsresa. Så boka din biljett Köpenhamn London redan idag! 
 

Boka billiga flyg Köpenhamn London 

Genom att vara ute i god tid och vara flexibel med avgångstiderna har du möjligheten att boka riktigt billiga flyg Köpenhamn London. Som kund hos SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. Du kan därför slå till direkt när du ser ett riktigt bra pris och efteråt höra med ditt resesällskap. Passa på att boka flyg Köpenhamn London redan idag för att inte gå miste om riktigt bra priser! 

Om du vill flyga från en annan ort eller till fler destinationer kan det varmt rekommenderas att spana in vår lågpriskalender där du kan få en god överblick över alla resmål och flygrutter som SAS erbjuder. På så sätt kan du hitta våra bästa priser och fynda riktigt billiga flyg till hela världen. 
 

Inkluderat på ditt flyg Köpenhamn London

När du bokar din resa med SAS vill vi alltid att du ska få en så bra och bekväm resa som möjligt. Vi erbjuder därför alltid vissa förmåner när du bokar hos oss, vilka självfallet även ingår i ditt flyg Köpenhamn London. Följande ingår alltid i din flygbiljett: 

upplev en dynamisk huvudstad

London är storstaden som har något att erbjuda för alla med sitt oändliga utbud av shopping, sport och annat nöje. Flyg Köpenhamn London och upplev en av världens största musikstäder som varje år lockar till sig tusentals turister på grund av sina fantastiska orkestrar, konserthallar och operahus. 

Londons historia är dessutom lång och full av händelser som har präglat hela världen. Att därför ta en tur till sevärdheter såsom Westminister Abbey, Parlamentet, Big Ben, Tower of London och Buckingham Palace är ett måste. Andra sevärdheter som även är värda ett besök är även välkända London Eye, Camden Market och Hyde Park. 

När du väl är i England bör du även passa på att besöka en lokal pub. Beställ en öl eller cider och ät en klassisk brittisk måltid såsom fish & chips eller en Sheperd’s Pie. Kombinera gärna detta med att titta på en fotbollsmatch eller annan sport.

Boka flyg London Köpenhamn redan idag! 
 

Flyg bekvämt Köpenhamn London i SAS Plus

För att få en så bekväm resa som möjligt mellan Köpenhamn London bör du boka en SAS Plus-biljett. På så sätt får du tillgång till Fast Track och SAS Lounge innan flygresan och kan därför passera säkerhetskontrollen smidigt och få en rofylld start på resan genom att börja den i loungen. I SAS Lounge kan du njuta av gratis WiFi, god mat och dryck och passa på att arbeta, ta en dusch eller läsa någon av alla våra tidningar. Under flygresan får du dessutom större sittplats med mer benutrymme och även en god måltid serverad.  
 

Barnrabatt på flyg Köpenhamn London

Om du har barn som är yngre än 2 år gamla och de kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan kan vi erbjuda upp till 90 % rabatt. Barn mellan 2 och 11 år kan vi dessutom erbjuda upp till 25 % rabatt. Detsamma gäller om du vill att dina barn under 2 år ska ha en egen sittplats.

Boka flyg Köpenhamn London och låt hela familjen följa med till den dynamiska storstaden!

Mer om att resa med barn 
 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Om du inte redan är medlem i EuroBonus bör du passa på att bli det när du bokar ditt flyg Köpenhamn London. Med vårt lojalitets- och frequent flyer-program kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser och hyrbilar. Ladda ner SAS App och spana in kartan ”Where to earn points” och hitta alla ställen där du kan tjäna Extrapoäng på din shopping och annat.

Som frekvent flygresenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och på så sätt få ta del av flera exklusiva förmåner. Du får exempelvis tillgång till vår fantastiska SAS Lounge där du får möjligheten att påbörja din resa på bästa möjliga sätt. Så passa på att bli medlem i EuroBonus när du bokar ditt flyg Köpenhamn London! 

Bli medlem i EuroBonus
 

Vi flyger till Heathrow eller Stansted

När du flyger Köpenhamn London kan du välja att resa antingen till Heathrow Airport eller Stansted Airport. De båda flygplatserna ligger lite utanför London men det tar ändå bara drygt en timma att ta sig in till centrala delarna av staden. Från flygplatserna finns det många alternativ att välja på när det kommer till färdmedel, du kan bl.a. välja mellan att åka kommunalt eller med bil. De kommunala alternativen är tåg, buss eller tunnelbana (enbart från Heathrow).

Dessutom kan du antingen ta en taxi eller boka en hyrbil. Som medlem i EuroBonus kan du dessutom boka hyrbilar till förmånliga priser och på så sätt få en extra smidig resa Köpenhamn London. 
 

Övrigt

Reseförsäkring

Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng