sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Fotbollsresor

Med Scandinavian Airlines kan du enkelt hitta billiga flygbiljetter till Europas bästa fotboll.

Föredrar du Premier League, La Liga eller Champions League? Med SAS kan du resa och se fantastiska fotbollsmatcher i världens största fotbollsligor!

Boka din fotbollsresa med SAS

 • Boka en fotbollsresa för att se de största europeiska fotbollslagen i verkligheten och njuta av stämningen på arenan. En fantastisk och minnesvärd upplevelse.

  Ta med familjen eller vänner och res till England, Spanien, Tyskland eller andra stora fotbollsnationer som Frankrike, Italien och Nederländerna. Oavsett vilken liga du föredrar så flyger vi dig dit!

  SAS flyger alltid till centralt belägna flygplatser så att du inte behöver spendera onödigt mycket tid på resor till och från flygplatsen.

  Boka dina drömmars fotbollresa idag!

Populära fotbollsdestinationer i Europa

 • Fotbollsresor till London

  London
  London är ett perfekt resmål för en stadsutflykt och återbesöken brukar vara många. London är en stad för alla som ständigt vill upptäcka något nytt och samtidigt återvända till sina favoritställen.

  I London finns det fler topplag än i någon annan stad och om du vill se några av världens mest välkända fotbollslag, t.ex. Arsenal, Chelsea och Tottenham, är det här rätt plats att åka till.

  Manchester
  Manchester är den främsta staden för fotbollsälskare– och en given destination för en fotbollsresa! Där är du antingen ett Manchester United-fan eller ett Manchester City-fan. I närheten finns även Liverpool med fantastiska fotbollsklubbar.

 • Fotbollsresor till Barcelona

  Barcelona
  Kataloniens huvudstad Barcelona är en av Europas varmaste städer. I Barcelona kan du utforska tusenårig historia såväl som det senaste inom arkitektur, mode och design.

  Barcelona är hemorten för både FC Barcelona och Espanyol. Se världsstjärnorna spela på den mytomspunna arenan Camp Nou!


  München
  München är en rik kulturstad och Oktoberfest är lika världsberömd som alla ölkällare. Se fantastiska fotbollslag som Bayern München, Tysklands största och mest framgångsrika klubb!

  Den imponerande Allianz Arena är väl värd ett besök med tanke på dess unika arkitektur.

 • Fotbollsresor till Amsterdam

  Amsterdam
  Amsterdam har blivit en av Europas mest populära städer och staden är en given destination för fotbollsresor!

  Ajax är den största klubben i Amsterdam, men eftersom Nederländerna är ett litet land kan du enkelt bege dig till andra städer och klubbar som Rotterdam med Feyenoord eller Eindhoven med PSV. 
   

  Milano
  Milano är Italiens näst största stad och huvudstad i Lombardiet som är en ekonomiskt välmående del av Italien.

  Ta med dig dina vänner och titta på fotboll i denna trendiga stad! AC Milan och Inter är rivaler och under säsongen spelas en match varje vecka på den mäktiga arenan San Siro.

 • Birmingham
  Birmingham är Englands näst största stad och ligger i West Midlands. Staden kombinerar gammal engelsk charm med en ungdomlig pulserande känsla som stadens många studerande bidrar till.

  Stadens största klubb Aston Villa tävlar med andra historiska fotbollsklubbar som West Bromwich, Wolverhampton och Birmingham FC.

Pris och tillgänglighet uppdateras varje gång en sökning utförs. Du kan se alla våra destinationer och våra lägsta tillgängliga priser i vår lågpriskalender!

Inspiration till din fotbollsresa

Boka flyg och hotell samtidigt

Enkelt och bekvämt och du tjänar EuroBonus-poäng!

Tjäna poäng på din resa

 • SAS EuroBonus

  Med vårt lojalitetsprogram SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygningar, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Du kan också tjäna poäng när du handlar i en butik eller äter på en restaurang.

  Ladda ner SAS App och ta en titt på kartan ”Where to earn points” för att se alla platser där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

 • Bli medlem i EuroBonus

  Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är kostnadsfritt.

  Som Guld- eller Diamant-medlem kan du börja din semester genom att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen (om tillgänglig). Där får du tillgång till WiFi utan avgift, dagstidningar, mat och dryck så att du får lite energi innan du går ombord.

 • Bli medlem i EuroBonus idag!

  Som EuroBonus-medlem kan du tjäna poäng när du köper flygbiljetter och du kan använda dem för att betala för nya flygbiljetter, hyra en bil och mycket mer.

  Bli medlem i EuroBonus innan du bokar din fotbollsresa för att delta i SAS förmånliga bonusprogram.

En hållbar verksamhetsmodell

 • En hållbar verksamhetsmodell

  Det är ytterst viktigt att hitta sätt att resa utan en negativ inverkan på miljön. SAS åtar sig fullständigt att delta i arbetet med att söka efter lösningar. Att möjliggöra storskalig användning av biobränsle är en pågående lösning.

  Dessutom koldioxidkompenserar vi alla SAS-biljetter som köps av våra medlemmar i EuroBonus och resenärer upp till 26 års ålder.

  Mer om vårt hållbarhetsarbete