sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Pula med SAS

Flyg Göteborg Pula och upplev en vacker och intressant stad. Kroatien är ett härligt resmål och grannlandet Italiens historiska inflytande gör sig ständigt påmint. Upptäck en brusande stad i det pittoreska Kroatien – flyg Göteborg Pula. 
 

inkluderat på ditt flyg Göteborg Pula

När du bokar ditt flyg med SAS ingår alltid vissa förmåner för att du ska få en så bra reseupplevelse som möjligt:

Boka Billiga flyg Göteborg Pula

Om du är ute i god tid optimerar du dina chanser att hitta biljetter till ditt flyg Göteborg Pula till våra bästa priser. Våra biljettpriser uppdateras i realtid och eftersom vi alltid ger 24 timmars öppet köp finns det ingen anledning att vänta. Boka ett flyg Göteborg Pula redan nu och fråga vänner eller familj efteråt!

Till lågpriskalendern
 

Res till Pula – upplev en historisk stad

Kroatien är fullt av små pittoreska byar och undersköna miljöer men för den som vill ha lite mer liv och rörelse är hamnstaden Pula ett bra alternativ. Staden ligger långt upp i det Adriatiska havet nära både Slovenien och Italien. Pula är kroatiska Istriens ekonomiska centrum och har en stor varvsindustri. Staden har en händelserik historia och det romerska och italienska arvet påminner sig ständigt. Gatunamnen skyltas på både kroatiska och italienska och en mäktig amfiteater påbörjad av kejsare Augustus och färdigställd av kejsare Titus, står välbevarad kvar än idag. Pula har en del av Roms karaktär i sig med sina caféer, matkultur och historiska arv. Samtidigt är staden en del av Balkan med en östeuropeisk estetik, musik och livsstil.

Flyg Göteborg Pula med SAS och upptäck själv den intressanta och vackra hamnstaden som befinner sig mellan det östra och västra Europa!
 

Bada i Pula

Flyg Göteborg Pula och bada i det klara grönblåa vattnet. I och runtom staden finns det flera stränder, vissa mer barnvänliga än andra. Pula är litet och lätt att promenera i, men till stränderna Verudelahalvön tar du dig effektivast med taxi eller buss. Verudela ligger ca 5 km från centrum och är ett populärt resmål för sol och bad. Verudela har en säregen och vacker miljö med sin glesvuxna och skuggande pinjeskog. Halvön är kantad av en strandpromenad och det finns både kalkstensklippor och stränder med klappersten.
 

Shopping

Flyg Göteborg Pula och upptäck den charmiga staden genom shopping. Likt flera städer med mycket turism har Pula allt från marknadsstånd med billiga kläder till mer exklusiva butiker. I den gamla stan finns det många souvenirbutiker, särskilt på gågatorna Sergijevaca och Kandlerova. Tingeltangel, fotbollströjor och kläder till låga priser finner du längst Giardini, huvudgatan. Märkesaffärer och mer exklusiva varor finns främst på och omkring gågatan Flanaticka ulica. Friluftsmarknaden är en lokal marknad där du kan vandra runt och titta på, och förstås också köpa, spännande produkter direkt från den kroatiska landsbygdens bondgårdar. 
 

Natur

Stora delar av Kroatien är mycket vackert, likaså ön Brijuni som ligger några timmar från Pula. Brijuni är klassad som en nationalpark med över 250 fågelarter och 700 växtsorter. Dessutom finns en park med djur från Istrien, samt en safaripark med exotiska djur som zebror, elefanter och lamor. Det går bra att cykla på ön som också erbjuder möjlighet för sportande med sina golf och tennisbanor. Förstås går det också att bada och glöm inte att undervattenslivet i Adriatiska havet bäst upplevs genom snorkling eller dykning! Avsätt en dag för ett besök på Brijuni när du bokar ditt flyg Göteborg Pula!
 

Boka flyg Göteborg Pula och få barnrabatt

Visa världen för dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år som sitter i knät på en vuxen under flygresan får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn
 

Fördelar med SAS Plus

Få ut det mesta av ditt flyg Göteborg Pula med en SAS Plus-biljett. Denna biljett ger dig tillgång till SAS Lounge på Landvetter. Där finns bl.a. gratis WiFi, möjlighet till avkoppling och en buffé där du också avnjuta varma och kalla drycker. Med en SAS Plus får du dessutom tillgång till Fast Track som är en snabbfil genom säkerhetskontrollen. Ombord serveras du en god måltid och du får en extra stor och bekväm sittplats.

Boka SAS Plus till ditt flyg Göteborg Pula och få den effektivaste och bekvämast möjliga resan!
 

Övrigt 

Reseförsäkring

EuroBonus