sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Nice med SAS

SAS erbjuder flyg Göteborg Nice tur och retur året om. Upplev kusten, kulturen, historien, pulsen och atmosfären i ett av Frankrikes mest populära resmål. Få en så bekväm start som möjligt på ditt flyg Göteborg Nice genom att börja resan i SAS Lounge på Landvetter. Är du medlem i EuroBonus tjänar du dessutom poäng på hela resan. Boka en biljett idag och flyg Landvetter Nice med SAS!
 

Boka flyg Göteborg Nice i vår lågpriskalender 

Genom vår lågpriskalender har du möjligheten att hitta våra lägsta priser på flyg Göteborg Nice. Dina chanser att hitta biljetter till riktigt bra priser ökar om du är flexibel med dina resdagar. Eftersom vi alltid har 24 timmars öppet köp på våra resor kan du boka biljetter direkt och efteråt dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar. Medeltemperaturen i Nice är ca 20 grader i maj och oktober, och de fyra månaderna där emellan är förstås varmare.

Var ute i god tid och boka ditt flyg Göteborg Nice i vår lågpriskalender!

Hitta din resa här  
 

inkluderat på ditt flyg Göteborg Nice 

Vi vill att din flygresa ska vara så smidig som möjligt. Det ingår därför alltid vissa förmåner när du reser med oss, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning:

Flyg Göteborg Nice – njut av en kulinarisk stad

Nice, Nizza, Niça.. Nice är en stad med många namn som har lockat mängder av besökare genom åren. Det är inte svårt att förstå stadens popularitet med tanke på dess kombination av vackra byggnader, spännande kök och goda möjligheter till sol och bad. Nice grundades redan ca 350 f.kr. och har periodvis tillhört Italien, något som bl.a. visar sig genom namn på platser och influenser från italiensk mattradition. Endast restaurangerna i Nice är värda en resa i sig och erbjuder det bästa från det lokala och det franska köket. Testa gärna Socca och Salad Niçois (en kikärtspannkaka och en tonfisksallad) som båda är två av många maträtter som förknippas med Nice. Det finns också möjlighet att göra utflykter till vingårdar och gå på vinprovning i området.

Flyg Göteborg Nice för att få en kulinarisk upplevelse du inte kommer glömma!
 

Shopping, kultur och sevärdheter

Nice har ett brett spektrum av shoppingmöjligheter med butiker från de mer extravaganta varumärkena till mer plånboksvänliga alternativ. Avenue Jean Médecin är en känd shoppinggata och som både har mindre affärer och butiker från de större kedjorna. 

Det finns många kulturella och historiska sevärdheter i Nice. Vieux Nice är namnet på den gamla stadsdelen som är typiskt franskt pittoresk med slingriga gator och pastellfärgade hus. Slottskullen la Colline du Château har ett imponerande läge med utsikt över staden och det finns vandringsleder för den som vill ta sig dit till fots. Vid sidan av byggnader och andra sevärdheter erbjuder Nice också ett aktivt nattliv med många barer, klubbar och live-musik. 

Nice största signum är kanske den palmkantade strandpromenaden och den härliga stranden. Att besöka Nice kan vara en rofylld och utvilade upplevelse men också en resa full med intryck och erfarenheter. Boka ett flyg Göteborg Nice redan idag!
 

Få barnrabatt på flygbiljetten

Boka flyg Göteborg Nice och visa dina barn den Franska Rivieran. Barn under 2 år får upp till 90 % rabatt på flygbiljetten om de sitter i en vuxens knä under flygningen. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill att ditt barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats är priset detsamma som för barn mellan 2 och 11 år.

Boka flyg Göteborg Nice med SAS och utnyttja vår barnrabatt!

Mer om att resa med barn

 

Flyg bekvämt i SAS Plus

Få ut det mesta av din resa genom att välja en SAS Plus-biljett. Då får du tillgång till Fast Track som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen. Dessutom serveras du en god måltid ombord, vilket kan vara passande på din resa Göteborg Nice. Med en SAS Plus-biljett ges du möjligheten att börja din resa i SAS Lounge på Landvetter. I den finns bland annat tidningar, en läcker buffé, ett urval av drycker samt gratis WiFi. Boka en SAS Plus-biljett till ditt flyg Göteborg Nice och få en bekväm, smidig och bra start på din flygresa.

 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Som EuroBonus-medlem tjänar du poäng på ditt flyg Göteborg Nice. EuroBonus är ett lojalitetsprogram där du kan tjäna poäng inte bara på flygresor utan också hotellvistelser, hyrbilar, restauranger och mycket annat. Poängen du tjänar kan du använda till att exempelvis köpa nya flygbiljetter med. I SAS App finns en karta ”Where to earn points” som visar vilka ställen du kan tjäna Extrapoäng på.

Ett medlemskap i EuroBonus är gratis och du får fler förmåner ju mer du flyger med oss. När du har nått nivån som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa i SAS Lounge på Landvetter innan ditt flyg Göteborg Nice. Tillgodose dig poängen för ditt flyg Göteborg Nice genom att bli EuroBonus-medlem innan du bokar din resa.

Bli medlem i EuroBonus