sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Köpenhamn med SAS

SAS flyger Göteborg Köpenhamn tur och retur året runt. Den smidiga resan mellan Landvetter och Copenhagen Airport tar under en timme om det är ett direktflyg, och som EuroBonus-medlem kan du effektivisera resan ytterligare. Upplev Danmarks huvudstad och boka flyg Göteborg Köpenhamn redan idag!
 

Boka billiga flyg Göteborg Köpenhamn  

När du bokar i vår lågpriskalender har du möjlighet att finna våra lägsta priser på flyg Göteborg Köpenhamn. Boka i god tid för att vara säker på att få tag i biljetterna med de lägsta priserna. SAS har alltid 24 timmars öppet köp, så du kan tryggt passa på att boka ditt flyg Göteborg Köpenhamn när du hittar biljetter för att efteråt dubbelkolla med ditt resesällskap. Är du flexibel i val av avgångar ökar dina möjligheter att hitta en resa till ett riktigt bra pris. Lågpriskalendern erbjuder billiga flyg i alla veckans dagar. Flyg Göteborg Köpenhamn med SAS och upplev den kontinentala känslan i Köpenhamn.

Boka i vår lågpriskalender
 

inkluderat på ditt flyg Göteborg Köpenhamn

Vi vill göra din flygresa så bekväm som möjligt, därför ingår alltid vissa förmåner när du flyger med SAS:

Upplev Nordens kontinentala huvudstad

Köpenhamn är en utpräglad storstad som har mycket att erbjuda: vackra byggnader, härlig stadsmiljö, museum och kulturupplevelser som teater och opera, sportevenemang och inte minst ”hygge” – det begrepp som på senare år blivit ett danskt kännetecken. Att ”hygge sig” är att ha det avslappnat och trevligt tillsammans i goda vänners lag, något som lätt låter sig göras i någon av Köpenhamn klassiska bodegor, som är unika i sitt slag i Norden. 

Köpenhamn har många spännande restauranger och en levande kulinarisk miljö. I den övre prisklassen finns t.ex. Noma med sitt experiment-kök och Geranium som belönats med tre Michelinstjärnor. I matområdet Kødbyen finns ett antal utmärkta restauranger till mer plånboksvänliga priser. 

Det är smidigt att ta sig runt i Köpenhamn, dels med kollektivtrafik som buss, S-tåg och tunnelbana, och dels med cykel på de många och breda cykelvägarna. Det finns gott om hyrcyklar i staden och flera av dem har en elmotor och fastmonterad GPS. På så sätt kan du enkelt och snabbt hitta och förflytta dig runt mellan de olika stadsdelarna.
 

Flyg Göteborg Köpenhamn och få barnrabatt 

Låt dina barn se Köpenhamn! Vi erbjuder alltid barnrabatt för barn mellan 0 och 11 år. Barn under 2 år får upp till 90 % rabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt på flygbiljetterna. Om ditt barn som är under 2 år reser i ett eget säte är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Boka ditt flyg Göteborg Köpenhamn och ta med hela familjen! 

Mer om att resa med barn
 

Tjäna poäng på ditt flyg Köpenhamn Göteborg  

Med lojalitetsprogrammet SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på flygresor, hyrbilar, hotellvistelser, shopping och restaurangbesök m.m. Via SAS App kan du med kartan ”Where to earn points” enkelt se alla ställen du får poäng ifrån. Medlemskapet i EuroBonus är gratis och ju mer du flyger med oss, desto fler förmåner får du. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa i SAS Lounge på Landvetter innan du fortsätter på ditt flyg Göteborg Köpenhamn. Bli medlem i EuroBonus innan du bokar ditt flyg Göteborg Köpenhamn och tillgodoräkna dig poängen för resan.

Teckna ett gratis medlemskap i EuroBonus redan idag!
 

Flyg Göteborg Köpenhamn – transport till centrum

Copenhagen Airport, i vardagstal känt som Kastrup, ligger i just Kastrup och har Metro-förbindelse in till Köpenhamn. Att resa med metron tar bara ca 15 minuter till Nørreport-station. Vill du istället ha möjligheten att åka på en tur eller vara helt oberoende av kollektivtrafikens tidtabeller kan en hyrbil vara ett bra alternativ. Tänk i så fall på att boka med ditt EuroBonus för att tjäna poäng.
 

Flyg Göteborg Köpenhamn i SAS Plus

Har du en SAS Plus-biljett blir din resa extra effektiv och bekväm. Fast Track garanterar dig den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och ger dig på så sätt en smidig start på ditt flyg Göteborg Köpenhamn. Med din SAS Plus-biljett kan du också koppla av och äta buffé i SAS Lounge före avgång. Dessutom ingår möjlighet att ta med ytterligare en väska, vilket passar bra om du vill packa med något extra eller bara ha en tom väska till det du shoppar i Köpenhamn. Flyg Göteborg Köpenhamn med en SAS Plus-biljett och få en smidig och bekväm början på din resa!
 

SAS Lounge – en avkopplande start

I SAS Lounge finns det bl.a. möjlighet att arbeta, duscha, använda datorer och skrivare utan kostnad. Dessutom finns det en buffé med självbetjäning och förstås ett urval av varma och kalla drycker. Flyg Göteborg Köpenhamn och inled resan på SAS Lounge!