sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Umeå Stockholm

Flyg Umeå Stockholm direkt och välj bland flera avgångar i veckan. Res till huvudstaden på endast en timma och kom fram snabbt och enkelt. Med SAS flexibla avgångar kan du vara säker på att komma fram när du behöver. Boka din biljett med SAS redan idag!
 

Alltid inkluderat i ditt flyg Umeå Stockholm

För att ditt flyg Umeå Stockholm ska bli så smidigt som möjligt erbjuder SAS alltid vissa förmåner. Syftet är att förenkla resan och göra den så bekväm som möjligt. Ditt flyg Umeå Stockholm ska inte bara ses som en transport, utan även som en härlig och bekväm upplevelse! Detta ingår därför alltid i din flygbiljett:

Flyg Umeå Stockholm varje dag året runt 

I SAS lågpriskalender har du möjlighet att hitta de absolut lägsta priserna för din resa. För att vara säker på att hitta billiga flyg Umeå Stockholm bör du vara ute i god tid och därför boka så snart som möjligt. Med SAS många avgångar finns det möjlighet för dig att vara flexibel och välja det flyg Umeå Stockholm som passar dig bäst. SAS har alltid 24 timmars öppet köp så passa på att boka ditt flyg Umeå Stockholm när du hittar bra biljetter för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar. Oavsett om du besöker huvudstaden för ett morgonmöte, en affärslunch eller för att njuta av en weekend i en av världens vackraste huvudstäder så finns det biljetter som passar så att du kan komma fram när du vill. Flyg Umeå Stockholm med SAS och utnyttja de låga priserna och de flexibla avgångar som erbjuds.  

Hitta din resa nu

 

Flyg Umeå Stockholm för att uppleva en av världens vackraste huvudstäder 

Det är inte ovanligt att Stockholm omnämns som en av världens vackraste huvudstäder, vilket har lockat mängder av besökare genom åren. Det är dock inte är svårt att förstå med tanke på stadens kombination av vackra byggnader, grönskande natur och stora mängder vatten. I Gamla Stan kan du finna gamla byggnader med vacker arkitektur som avslöjar Stockholms otroliga historia. Befinner du dig bara i staden några få dagar, men vill ändå hinna uppleva allt vackert staden har att erbjuda? Oroa dig inte! Världens största runda byggnad, Globen, erbjuder en fantastisk upplevelse som kallas Sky View Stockholm. Attraktionen, som tar dig upp längst sidan av Globen, erbjuder en otrolig utsikt över staden och tillåter dig se ut över Stockholms olika vackra stadsdelar.

Stadsdelen Djurgården består av vackra, grönskade promenadstråk och fungerar som en port till Stockholms skärgård och dess cirka 30 000 öar vilka ligger enbart en kort båttur bort. Utöver naturens fantastiska skönhet som förgyller huvudstaden, så gör dess vackra byggnader likaså. Är du en arkitektur-fantast rekommenderas ett besök i Gamla Stan där du kan promenera på kullersten, äta kulglass och studera gamla, vackra byggnader. Flyg Umeå Stockholm med SAS och upplev den svenska huvudstaden.
 

Barnrabatt på Umeå Stockholm tur och retur

Låt dina barn uppleva vårt vackra land med SAS barnrabatt! Har du barn under 2 år så har de möjlighet att ta del av vår barnrabatt där barn under 2 år får upp till 90% rabatt om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt på flyg Umeå Stockholm. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka flyg Umeå Stockholm tur och retur för hela familjen!

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus 

Med SAS lojalitets- och frequent flyer-program EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser och hyrbilar. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att hitta alla ställen där du tjänar extrapoäng på din shopping eller dina restaurangbesök. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är självklart helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du påbörja din resa med att besöka SAS Lounge på flygplatsen. Där har du möjlighet att njuta av en bekväm start på resan. I SAS Lounge finns ett gott utbud av mat, dryck och tidningar. Dessutom finns det även Wi-Fi som är gratis att använda. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg Umeå Stockholm för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Läs mer och bli medlem i EuroBonus
 

Flyg Umeå Stockholm och fortsätt resan med hyrbil eller snabbtåg

Boka din hyrbil via SAS och få en komplett översikt över priser och tillgängliga bilar från alla hyrbilsfirmor. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen i världen. Du kan boka när du anländer till flygplatsen eller göra det enkelt och bekvämt hemifrån. Om du bokar din hyrbil hemifrån står din hyrbil på flygplatsen och väntar på dig när du landar på flygplatsen. Du blir extra flexibel och kan även besöka platser utanför Stockholm utan att vara beroende av kollektivtrafikens tidtabeller. Det är väldigt enkelt både att hämta och lämna din hyrbil på Arlanda när ditt flyg Umeå Stockholm har anlänt.

Föredrar du att transportera dig mellan flygplatsen och citykärnan med kommunaltrafik finns Arlanda Express. Arlanda ligger nära huvudstaden som enkelt nås med snabbtåget på bara 20 minuter från ankomsthallarna.

Hyr bil med EuroBonus-poäng
 

Övrigt

Reseförsäkring