sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Umeå med SAS

SAS erbjuder flyg Stockholm Umeå året runt. Resan mellan Arlanda och Umeå Airport är smidig och tar bara en timme. Flyg Stockholm Umeå och upplev norra Sveriges unika natur och miljö.
 

Hitta billiga flyg Stockholm Umeå

Flyg Stockholm Umeå billigast möjligt genom att boka din resa i vår lågpriskalender. Var ute i god tid och boka så snart som möjligt för att vara säker på att få en biljett till ett riktigt bra pris. SAS har alltid 24 timmars öppet köp, så du kan tryggt boka för att sen dubbelkolla med resesällskapet om datumen passar. 

Är du flexibel i val av flyg så ökar dina möjligheter att hitta en resa till ett riktigt bra pris. Lågpriskalendern erbjuder billiga flyg i alla veckans dagar. Flyg Stockholm Umeå med SAS och utnyttja de låga priserna och flexibla avgångarna.

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

inkluderat på ditt flyg Stockholm Umeå

Flyg Stockholm Umeå med SAS och få ett flertal förmåner inkluderat i din resa. I ditt flyg Stockholm Umeå ingår alltid:

Flyg Stockholm Umeå – upplev storslagen natur

Flyg Stockholm Umeå och upplev björkarnas stad. Umeå har sevärdheter, aktiviteter och ett levande stadsliv.

För utflykter utanför staden rekommenderas Mårdseleforsarnas naturreservat vid Vindelälven, Norrfors laxtrappa i Umeälven och Ostriket norr om staden, där det erbjuds provsmakning av den världsberömda västerbottensosten. Det finns gott om vandringsleder och utflyktsmål i Umeå, besök gärna Visit Umeås aktivitetssida för att få idéer.

Umeå Universitet grundades på 60-talet och staden har sedan dess vuxit i snabb takt. Bland sevärdheterna finns Bildmuseet, Guitars the Museum och Västerbottens Museum som alla har intressanta utställningar. Konsthögskolan i Umeå har varje år examensutställningar som är öppna för allmänheten.

Flyg Stockholm Umeå och upptäck Norrlands metropol. 
 

Umeå är en stad full av idrott

Passa på att ta del av fotboll när du reser till Umeå. Fotbollslaget Umeå IK har vunnit Damallsvenskan sju gånger under 2000-talet och UEFA Women’s Cup två gånger. Det andra framgångsrika fotbollslaget från Umeå är damlaget IKSU som har tre SM-titlar och två segrar i Europacupen för klubblag. 
 

Flyg Stockholm Umeå i SAS Plus

Med en SAS Plus-biljett blir din resa extra effektiv och bekväm. Du får tillgång till Fast Track som ger dig en smidig start på resan tack vare att du får den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen. Du serveras också alltid en lättare måltid ombord. Tack vare din SAS Plus-biljett ges du dessutom möjligheten att koppla av och äta buffé i SAS Lounge i Stockholm innan avgång.

Flyg Stockholm Umeå med en SAS Plus-biljett och få en smidig och bekväm start på din resa!
 

Flyg Stockholm Umeå med dina barn

Flyg Stockholm Umeå tillsammans med dina barn och utnyttja vår barnrabatt.

Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knäet hos en vuxen under flygresan. Barn som är mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Barn under 2 år kan också få sin egen sittplats, priset är då detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Ta med hela familjen på din resa mellan Stockholm och Umeå och njut av lugnet och äventyret i norra Sverige. 

Mer om att resa med barn
 

SAS EuroBonus ger dig fördelar 

Genom att vara medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. I SAS App finns det en karta som visar var någonstans du kan tjäna Extrapoäng när du handlar. Flera restauranger och butiker kan ge dig poäng.

Ett medlemskap i EuroBonus är gratis och du får fler förmåner ju mer du flyger med SAS. Poängen du tjänar kan användas till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat.

Som Guld- eller Diamantmedlem kan du inleda din flygresa Stockholm Umeå med att koppla av i SAS Lounge. Där finns gratis WiFi, tidningar, mat och dryck för att ge dig bästa möjliga uppladdning före avgång.

Bli medlem i EuroBonus innan du bokar din biljett från Stockholm till Umeå och tillgodose dig poängen för resan.