sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Östersund

Med SAS kan du flyga Stockholm Östersund året runt. Flygturen mellan Stockholm Östersund tar enbart en timme och väl på plats i Östersund går det enkelt att ta sig vidare till andra orter såsom välkända skidorten Åre. 

Östersund passar dessutom utmärkt att besöka året runt. På sommaren kan du passa på att vandra i det vackra fjällandskapet eller testa på downhill-cykelåkning medan under vinterhalvåret är självfallet skidåkning en solklar aktivitet.

Boka flyg Stockholm Östersund redan idag och ta chansen att uppleva oemotståndliga fjällandskap!

 

Hitta billiga flyg Stockholm Östersund 

Genom att kika lite extra i vår lågpriskalender har du chansen att fynda riktigt billiga flyg Stockholm Östersund. Vår lågpriskalender uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda dig våra allra bästa priser. Om du därför är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstider kan du flyga Stockholm Östersund till en riktigt bra prislapp.

Du vet väl dessutom att du alltid har 24-timmars öppet köp hos SAS? På så sätt kan du passa på att slå till när du ser ett bra pris och höra efter med ditt resesällskap senare. Boka därför ditt flyg Stockholm Östersund redan idag för att inte gå miste om de bästa priserna! 

Hitta din resa i lågpriskalendern

 

Flyg till Östersund och åk skidor i Åre

En given destination att besöka när du flyger Stockholm Östersund är självfallet skidorten Åre. Orten går som tidigare nämnt att besöka året runt då det vackra fjällandskapet bjuder upp till olika aktiviteter som både passar ett sommar- och vinterväder. Förutom att Åre erbjuder många sportiga aktiviteter, såsom skidåkning och vandring, blomstrar även byn av restauranger och butiker i världsklass. Ett besök i Åre lämnar därför varken kroppen eller knoppen tom av intryck. 

Boka flyg Stockholm Östersund redan idag och upplev Sveriges välbesökta skidort! 

 

Östersund – en dold Jämtländsk pärla

När du flyger Stockholm Östersund bör du dessutom passa på att besöka Östersunds stadskärna. Östersund omringas av Storsjön och dessutom av fjälltoppar vilket gör den till en vacker stad att besöka. Stadskärnan består dessutom av klassiska trähus från slutet av 1800-talet vilket även det bidrar till att staden är så vacker och mysig att promenera runt i.

Boka ditt flyg Stockholm Östersund redan idag och ta chansen att besöka en dold Jämtländsk pärla! 

 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm Östersund

Vi vill alltid att din flygresa ska vara så bekväm och smidig som möjligt när du flyger med oss. Vi erbjuder därför alltid vissa förmåner:

 

Boka flyg med Barnrabatt 

När du bokar biljetter hos oss kan du alltid få rabatt på dina barns biljetter.

Om du har ett barn som är yngre än 2 år kan vi erbjuda dig upp till 90 % rabatt på biljetten om barnet kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan. Du kan dessutom få upp till 25 % rabatt om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om du vill att ditt barn under 2 år ska ha en egen sittplats. 

Mer om att resa med barn  
 

Bli medlem i SAS EuroBonus

Om du inte redan är medlem i vårt lojalitets- och frequentflyer-program EuroBonus bör du passa på att bli det när du bokar ditt flyg Stockholm Östersund.

Som medlem får du chansen att ta del av flera förmåner och medlemskapet är dessutom helt gratis. Du får bland annat möjlighet att tjäna poäng på köp av flygbiljetter, dagligvaror och nätshopping.

Om du vill se mer exakt var du kan tjäna poäng kan du ladda ner vår SAS App och spana in kartan ”Where to earn points”.

Det finns fyra olika medlemskapsnivåer: Medlem, Silver, Guld och Diamant. Din medlemsnivå speglar hur ofta du flyger med SAS. Ju mer du reser med oss, desto fler fördelar kan du således ta del av!

Som Guld-eller Diamantmedlem kan du exempelvis få ta del av vår fantastiska SAS Lounge. I loungen kan du få en lugn och bekväm start på resan och njuta av god mat och dryck i en rofull miljö. Passa därför på att bli medlem redan idag när du bokar ditt flyg Stockholm Östersund! 

Bli medlem i EuroBonus
 

Transport från Åre Östersund Airport

Flygresan från Stockholms flygplats Arlanda till Åre Östersund Airport tar bara en timme. Väl framme på Åre Östersund Airport kan du på ett smidigt sätt ta dig både till Östersunds citykärna och skidorterna Åre och Vemdalen. Det går året runt flygbussar in till Östersunds stadskärna och under vinterhalvåret till Åre och Vemdalen.

Om du hellre vill hyra en egen bil eller ta en taxi är det även möjligt. Genom att hyra en egen bil kan du på ett smidigt sätt ta dig vart du vill. Som EuroBonus-medlem kan du dessutom boka hyrbil till extra bra priser. 
 

Övrigt

Reseförsäkring