sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Köpenhamn

Flyg Stockholm Köpenhamn med SAS. Varje dag erbjuder vi flera direktavgångar till den danska huvudstaden. På så sätt kan du kan boka flygbiljetterna utifrån det datum och tid på dagen som passar dig bäst. Ta del av vad Köpenhamn har att erbjuda; smörrebröd, museum och en vacker stad. Boka flyg Stockholm Köpenhamn idag!
 

Hitta billiga flyg Stockholm Köpenhamn 

Flyg Stockholm Köpenhamn billigast möjligt genom att köpa biljetterna via vår lågpriskalender. Kan du vara flexibel med avgångstider och är ute i god tid kan du fynda riktiga billiga biljetter.

Bokar du med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan slå till på ett köp från vår lågpriskalender när du ser ett billigt pris, för att i efterhand stämma av med ditt resesällskap.

Kolla in lågpriskalendern när du bokar flyg Stockholm Köpenhamn och hitta de billigaste avgångarna!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

upplev en livfull huvudstad

Köpenhamn har, trots förbindelsen till Sverige via Öresundsbron, en annorlunda och mer kontinental atmosfär än här. Köpenhamn upplevs som en levande metropol, det är en modern storstad med historia. Kulturupplevelser, nattliv, shopping och en intressant historia är något av vad som finns att ta del av i Köpenhamn. 

På senare tid har Köpenhamns restauranger blivit något folk talar om. Det finns en energi och experimentlusta i restaurangvärlden, kanske är det en effekt av den idag världsberömda restaurangen Noma? För den som fortfarande vill äta läckert men till lägre priser än på Noma finns det massor av alternativ, bland annat klustret av köttrestauranger i Kødbyen.

Oavsett om du vill äta gott med kollegorna eller ha en romantisk weekend kommer du inte bli besviken. Boka flyg Stockholm Köpenhamn redan idag!
 

Flyg med familjen och få barnrabatt 

Köpenhamn är ett strålande resmål för barnfamiljen. Reser du med SAS kan du också få barnrabatt på biljettpriset.

Barn som är yngre än 2 år får upp till 90 % rabatt om de sitter i knät på en vuxen person under flygresan. Barn upp till 11 år får 25 % rabatt och den rabatten gäller också för barn under 2 år som flyger med egen sittplats.

Boka flyg Stockholm Köpenhamn och njut av Köpenhamn ihop med hela familjen! 

Mer om att resa med barn  
 

Inkluderat på ditt Flyg Stockholm Köpenhamn 

För att göra ditt flyg Stockholm Köpenhamn så bekvämt och smidigt som möjligt ingår det flera förmåner i resan. Detta ingår i ditt flyg Stockholm Köpenhamn:

Boka SAS Plus för ökad komfort

Prioriterar du extra bekvämlighet? Välj i så fall en SAS Plus-biljett när du bokar flyg från Stockholm till Köpenhamn.

Med en SAS Plus-biljett kan du förvänta dig toppservice under hela resan. Bland annat får du en effektiv start på resan tack vare Fast Track som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen. Dessutom serveras du en alltid en god måltid och snacks ombord. 

Tack vare din SAS Plus-biljett får du även möjlighet att koppla av och äta buffé i SAS Lounge före du reser. SAS Lounge är en exklusiv och mycket trevlig plats att börja sin flygresa på.
 

TJÄNA POÄNG på ditt flyg Stockholm Köpenhamn 

Som medlem i SAS EuroBonus tar du del av ett stort antal förmåner och medlemskapet är helt kostnadsfritt. Du kan tjäna poäng på köp av flygbiljetter, nätshopping och dagligvaror m.m. Kolla in SAS App för att se exakt vart du kan tjäna poäng. 

Det finns fyra olika medlemsnivåer: Medlem, Silver, Guld och Diamant. Din medlemsnivå bestäms av hur ofta du flyger med SAS. Ju mer du reser med oss, desto fler fördelar kan du ta del av.

Bli EuroBonus-medlem när du bokar flyg Stockholm Köpenhamn för att inte gå miste om fina erbjudanden! 

Bli medlem i EuroBonus