sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Helsingfors

SAS erbjuder flyg Stockholm Helsingfors året runt. Resan mellan Stockholm Arlanda och Helsingfors Vanda Airport går snabbt, du landar redan efter en timme. Är du medlem i EuroBonus kan du dessutom effektivisera resan ytterligare.

Flyg Stockholm Helsingfors och upplev Helsingfors miljö och kultur.
 

billiga flyg Stockholm Helsingfors

Flyg Stockholm Helsingfors och boka billigast möjliga biljetter genom vår lågpriskalender. Ju tidigare du bokar, desto större chans är det att du hittar biljetter till riktigt bra priser.

När du bokar via SAS har du alltid 24 timmars öppet köp. Du kan därför boka och därefter dubbelkolla med resesällskapet om datumen verkligen passar. Är du flexibel i val av flyg så ökar dina möjligheter att hitta en resa till ett bra pris.

Boka flyg Stockholm Helsingfors via lågpriskalendern redan idag!

Hitta din resa i vår lågpriskalender nu
 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm Helsingfors

Flyger du Stockholm Helsingfors med SAS inkluderas ett flertal förmåner i din resa. Flyg Stockholm Helsingfors eller någon annanstans, som resenär hos SAS erbjuds du alltid:

ta del av design i världsklass

Helsingfors är idag en kulturmetropol med vackra byggnader, konstgallerier och flera museer.

Designmuseet visar många designklassiker från Finland som fåtöljen ”Åskbollen”, Alvar Altos vaser och Angry Bird-appen. I det nyuppförda området ”Design District Helsinki” finns det design- och modebutiker för dig som vill se ännu mer av formgivning och samtidigt kunna köpa skapelserna.

Apropå shopping, i Helsingfors ligger Nordens största varuhus, Stockmann, som med sina 12 våningar har ett utbud som rymmer något för alla. Den berömda keramiktillverkaren Arabia har också en outlet-butik i Helsingfors, så passa på att fynda när du besöker den finska huvudstaden!
 

Tempelplatsens kyrka och finsk sauna 

Som besökare i Helsingfors råder det inte brist på aktiviteter att göra eller sevärdheter att besöka. I den senare kategorin finns Temppeliaukio kyrkan, Tempelplatsens kyrka, som är insprängd i berget och vars hela utformning samt interiör är gjorda av en arkitektduo som vann tävlingen om att få rita kyrkan. Tempelplatsens kyrka är unik i sitt slag och ett populärt resmål som du inte får missa på din resa Stockholm Helsingfors.

Något annat som bär Finlands signatur är bastubadning, en avkopplande aktivitet som erbjuds på flera platser i staden.
 

flyg Stockholm Helsingfors I SAS Plus

Har du en SAS Plus-biljett blir din resa extra effektiv och bekväm. Bland annat får du tillgång till Fast Track som ger dig en enkel start på resan eftersom du får den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen.

Med en SAS Plus-biljett serveras också alltid något att äta, även om flygfärden är kort. Med din SAS Plus-biljett kan du också ta det lugnt och äta buffé före avgång i vår populära SAS Lounge i Stockholm.

Flyg Stockholm Helsingfors med en SAS Plus-biljett för att få en bekväm och smidig början på din resa!
 

Alltid barnrabatt med SAS

Flyg Stockholm Helsingfors och ta del av vår barnrabatt som gäller alla barn mellan 0 och 11 år.

Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knäet hos en vuxen under flygresan. Barn som är mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Barn under 2 år kan också få sin egen sittplats, priset är då detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Ta med hela familjen på ditt flyg Stockholm Helsingfors och njut av den vackra huvudstaden tillsammans! 

Mer om att resa med barn
 

fördelar med SAS EuroBonus

När du är medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng på flygresor, hotellvistelser, hyrbilar, restaurangbesök och shopping m.m.

I SAS App finns det en karta som visar var du kan tjäna Extrapoäng när du handlar.

Det är gratis att teckna ett medlemskap i EuroBonus och du får fler förmåner ju mer  frekvent flygresenär du är med SAS eller våra partner i Star Alliance. De poäng du har tjänat in kan sedan användas till att köpa flygbiljetter, hyrbilar och mycket annat.

Guld- eller Diamantmedlemmar kan inleda sitt flyg Stockholm Helsingfors i vår populära SAS Lounge. I SAS Lounge finns bland annat mat och dryck samt tidningar via SAS App för att ge dig bästa möjliga uppladdning före avgång. I loungen finns det också goda möjligheter till att arbeta eftersom det erbjuds telefonrum, gästkontor och gratis WiFi. Därutöver finns det också duschar och ett lekrum.

Bli medlem i EuroBonus innan du bokar ditt flyg Stockholm Helsingfors och tillgodoräkna dig poängen för resan.

Bli medlem i EuroBonus