sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Göteborg med SAS

SAS erbjuder flyg Stockholm Göteborg direkt med avgångar året runt. Med SAS flyg Stockholm Göteborg reser du enkelt mellan Arlanda och Landvetter på endast en timma. Boka biljett Stockholm Göteborg med SAS redan idag!
 

Välj den avgång som passar dig bäst

I lågpriskalendern har du möjlighet att hitta de absolut lägsta priserna för ditt flyg Stockholm Göteborg. För att vara säker på att hitta billiga flyg bör du vara ute i god tid och boka så snart som möjligt.

Med våra många flexibla avgångar så finns det garanterat flyg Stockholm Göteborg som passar dig, oavsett om du besöker västkustens pärla för ett morgonmöte, en affärslunch eller för att njuta av en weekend i storstaden på västkusten.

Flyg Stockholm Göteborg med SAS och utnyttja de låga priserna och de flexibla avgångar som erbjuds. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp så passa på att boka ditt flyg när du hittar bra biljetter för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar.

Till lågpriskalendern
 

Flyg Stockholm Göteborg – upplev en mysig stad

Vill du ha nära till bad, museer, underhållning och ett pulserande nattliv - men ändå stanna i Sverige – så ta ett flyg från Stockholm till Göteborg. Här går det fint att cykla iväg för ett dopp i havet vid Näset, bada från klipporna eller ta båten ut i skärgården.

På Världskulturmuseet kan man uppleva en blandning av internationell arkitektur, samtidskonst, djupt allvar och spännande aktiviteter. Ett besök på Göteborgs konstmuseum ger näring till kulturälskaren och på Naturhistoriska museet kan du undersöka naturens under och låta dig fascineras.

God mat och shopping finns här också, i Göteborg finns helt enkelt något för alla! Passa på att boka din biljett från Stockholm till Göteborg med SAS och få chansen att uppleva den gemytliga staden på den svenska västkusten.
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Boka din biljett från Stockholm till Göteborg och res med hela familjen till huvudstaden på bara en timme. Under 2 år får barn upp till 90 % rabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt på flygbiljetten.

Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Passa på att njuta av Sveriges västkust med hela familjen, boka ditt flyg Stockholm Göteborg med SAS.

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Glöm inte möjligheterna att tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

Du får fler förmåner ju mer flygfrekvent du är med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Är du Guldmedlem eller högre så kan du börja din resa från Stockholm till Göteborg med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord.

Ytterligare har du som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat.

Bli medlem i EuroBonus innan du bokar din resa från Göteborg till Stockholm för att ta del av SAS förmånliga lojalitetsprogram.

Bli medlem i EuroBonus 
 

inkluderat på ditt flyg Stockholm Göteborg

Vi önskar alltid att göra din flygresa så bekväm som möjligt, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i alla dina resor med SAS:

Flyg Stockholm Göteborg – landa på Landvetter

Göteborg Landvetter Airport är västra Sveriges internationella flygplats och Sveriges näst största flygplats. Flygplatsen utgör en viktig del av Västsveriges infrastruktur när det gäller behovet av flygtransporter för både passagerare och frakt. 

Mer om Landvetters flygplats