sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Göteborg

Flygbiljetter till Göteborg

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

SAS erbjuder flyg Stockholm Göteborg direkt med upp till 12 avgångar per dag året runt. Med SAS flyg Stockholm Göteborg reser du enkelt mellan Arlanda och Landvetter på endast en timma. Boka biljett Stockholm Göteborg med SAS redan idag!
 

Välj den avgång från Stockholm till Göteborg som passar dig bäst

I lågpriskalendern har du möjlighet att hitta de absolut lägsta priserna för ditt flyg Stockholm Göteborg. För att vara säker på att hitta billiga flyg bör du vara ute i god tid och boka så snart som möjligt. Med SAS många flexibla avgångar så finns det garanterat flyg Stockholm Göteborg som passar dig, oavsett om du besöker västkustens pärla för ett morgonmöte, en affärslunch eller för att njuta av en weekend i storstaden på västkusten. Flyg Stockholm Göteborg med SAS och utnyttja de låga priserna och de flexibla avgångar som erbjuds. SAS har alltid 24 timmars öppet köp så passa på att boka ditt flyg när du hittar bra biljetter för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar.

Besök vår lågpriskalender här
 

Flyg Stockholm Göteborg och upplev Sveriges näst största stad

Vill du ha nära till bad, museer, underhållning och ett pulserande nattliv - men ändå stanna i Sverige - så ta ett flyg från Stockholm till Göteborg. Här går det fint att cykla iväg för ett dopp i havet vid Näset, bada från klipporna eller ta båten ut i skärgården. På Världskulturmuseet kan man uppleva en blandning av internationell arkitektur, samtidskonst, djupt allvar och spännande aktiviteter. Ett besök på Göteborgs konstmuseum ger näring till kulturälskaren och på Naturhistoriska museet kan du undersöka naturens under och låta dig fascineras. God mat och shopping finns här också, i Göteborg finns helt enkelt något för alla! Passa på att boka din biljett från Stockholm till Göteborg med SAS och få chansen att uppleva den gemytliga staden på den svenska västkusten.
 

Barnrabatt på flygbiljetter från Göteborg till Stockholm

Boka din biljett från Stockholm till Göteborg och res med hela familjen till huvudstaden på bara en timme. Flyg Göteborg Stockholm med dina barn, under 2 år får barn upp till 90 % rabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt på flygbiljetten. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att njuta av Sveriges västkust med hela familjen, boka ditt flyg Stockholm Göteborg med SAS.

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med EuroBonus när du flyger Stockholm Göteborg med SAS

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Glöm inte möjligheterna att tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Är du guldmedlem eller högre så kan du börja din resa från Stockholm till Göteborg med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord på flygplanet.

Ytterligare har du som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Bli medlem i EuroBonus innan du bokar din resa från Göteborg till Stockholm för att ta del av SAS förmånliga lojalitetsprogram.

Bli medlem i EuroBonus 
 

Alltid inkluderat i ditt flyg Stockholm Göteborg

SAS vill alltid hjälpa till att göra din flygresa så bekväm som möjligt, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i alla dina resor med SAS och det gäller allt från gratis kaffe till 24 timmars öppet köp.

Flyg Stockholm Göteborg och landa på Landvetter

Göteborg Landvetter Airport är västra Sveriges internationella flygplats och Sveriges näst största flygplats. Flygplatsen utgör en viktig del av Västsveriges infrastruktur när det gäller behovet av flygtransporter för både passagerare och frakt. Flyg Stockholm Göteborg och landa på flygplatsen som har ett utbud på nästan 100 direktlinjer varav ett 50-tal är reguljära och resten charter. Göteborg Landvetter Airport är en stor arbetsplats och totalt sysselsätts här cirka 3 500 personer i ett hundratal företag.

Besök Landvetters flygplats här