sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Oslo Stockholm

Flyg Oslo Stockholm med SAS och välj mellan flera olika avgångar året runt. Att flyga Oslo Stockholm går snabbt och smidigt och med en SAS Plus-biljett kan du effektivisera din resa ytterligare. Ta del av det myllrande storstadslivet och de vackra områdena i Sveriges största stad. Boka flyg Oslo Stockholm nu!
 

Hitta billiga flyg Oslo Stockholm

Biljettpriserna uppdateras kontinuerligt, så passa på att boka om du hittar biljetter till bra priser på flyg Oslo Stockholm. Eftersom SAS alltid erbjuder 24 timmars öppet köp finns det tid att fundera ett varv till med biljetten i hand om det skulle behövas. Slå till nu och boka biljetter till ett flyg Oslo Stockholm! 

Att resa Oslo Stockholm är nog så trevligt, men känner du för att resa till någon ny spännande plats utan att veta vilken? Besök i så fall vår lågpriskalender som i realtid visar avgångar för flyg till destinationer över hela världen. Få en ny residé och klicka dig in på lågpriskalendern nu!

Gör en spontanbokning i vår lågpriskalender
 

Inkluderat på ditt flyg Oslo Stockholm 

För att göra din flygresa så bekväm och smidig som möjligt ingår alltid ett flertal förmåner när du bokar med SAS. Detta ingår i ditt flyg Oslo Stockholm:

upplev en av världens vackraste huvudstäder 

Stockholm ses av många som en av världens vackraste huvudstäder. Staden har intressanta byggnader, härlig natur och överallt är det nära till vattnet. Med någon av färjorna som har reguljära avgångar tar du dig enkelt ut till Stockholms skärgård och någon av dess cirka 30 000 öar. Där kan man picknicka, grilla och förstås bada. För en avkopplande plats närmare stan finns Djurgården med sina fantastiska promenadstråk och trevliga omgivningar. Missa inte de fina naturupplevelserna när du klivit av ditt flyg Oslo Stockholm!

Gamla Stan är en äldre stadsdel där husen och de charmiga små gatorna har bevarats och ser ut som de gjorde förr. Att vandra runt där ger en idé om livet på 1600-talet – i alla fall vad husen och gatorna anbelangar. Stadslivet idag är förstås annorlunda och idag är Gamla stan fullt av trevliga småbutiker där man kan köpa allt från lyxig choklad till vackra stenar och kristaller. 

Stockholm är utspritt över en stor yta och består av flera öar som binds samman. Vill du få en fantastisk överblick över staden? Besök i så fall Globen, världens största runda byggnad, och ta dig upp på toppen med Sky View Stockholm. Därifrån har du en magnifik utsikt som ger dig ett nytt perspektiv på staden. Boka flyg Oslo Stockholm och upplev Stockholms skönhet!
 

Stockholm är en kulturupplevelse

Flyg Oslo Stockholm och få en otrolig kulturupplevelse med museibesök, stadsvandringar och ett besök på Stockholms slott. Vasamuseet är ett av Sveriges populäraste turistmål eftersom det visar det enda bevarade 1600-talsskeppet i sitt slag. Om du inte har bokat flyg Oslo Stockholm för att se historiska museum kanske ABBA The Museum är något för dig? Museet har en unik och stor samling av originalföremål från den älskade svenska popgruppens storhetstid. Där finns scenkläder, fotografier och en rekonstruktion av ABBAs musikstudio!

ABBA The Museum ligger på gångavstånd från Skansen, världens äldsta museum ute i det fria. Skansen är ett givet besöksmål för barnfamiljen. På Skansen möts historia och nutid och platsen ger en fantasieggande inblick i det gamla Sverige. Utöver äldre fäbodar och hus finns flera stora hägn där det vilda, nordiska djurlivet kan beskådas. Älgar, vargar, björnar, vildsvin, ugglor m.m. huserar där. 

Skansen har också en uppskattad och traditionell julmarknad som första gången hölls 1903. Missa inte huvudstadens spännande kulturutbud på din resa Oslo Stockholm!
 

Boka SAS Plus för mer bekvämlighet

Bokar du en SAS Plus-biljett till ditt flyg Oslo Stockholm får du bl.a. tillgång till Fast Track som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen. Du får också ta med dig dubbelt så mycket incheckat bagage. Med en SAS Plus-biljett kan du också börja resan så bekvämt som möjligt i Gardermoens flygplats egen SAS Lounge
 

Barnrabatt när du flyger med SAS

Visa Stockholm för dina barn och flyg Oslo Stockholm med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygningen. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Passa på att ta med hela familjen på ditt flyg Oslo Stockholm och upplev den svenska huvudstaden tillsammans. 

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Medlemmar i EuroBonus tjänar poäng på köp av bland annat flygbiljetter. Poängen kan användas till att betala för nya flygbiljetter, hyra av bil och mycket annat. Om du är en frekvent flygresenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och får då också tillgång till SAS Lounge i den mån en sådan finns på flygplatsen. SAS Lounge tillhandahåller gratis WiFi, tidningar, mat och dryck för att du ska få en så bekväm start på resan som möjligt. Bli EuroBonus-medlem nu och tjäna poäng på ditt flyg Oslo Stockholm!

Bli medlem i EuroBonus
 

Hyr en bil under ditt Stockholmsbesök

Att hämta och lämna en hyrbil är enkelt gjort på Arlanda. Boka genom SAS och få en bra överblick över priser och bilar. Du kan antingen hyra bilen på flygplatsen eller i förväg boka en hyrbil samtidigt som du bokar ditt flyg Oslo Stockholm. Väljer du det senare alternativet står hyrbilen klar åt dig när du landar. Är du medlem i EuroBonus tjänar du poäng när du hyr bil genom SAS. 

Tjäna EuroBonus-poäng när du hyr bil