sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Luleå Stockholm

Flyg Luleå Stockholm med SAS och välj mellan flera olika avgångar varje dag, året runt. Flygturen Luleå Stockholm är snabb och smidig när du flyger med oss och som EuroBonus-medlem kan du effektivisera din resa ytterligare. Njut av storstadslivet, byggnaderna och mötena i Sveriges huvudstad. Boka flyg Luleå Stockholm idag!
 

Hitta billiga flyg i vår lågpriskalender

Spana in vår lågpriskalender för hitta riktigt billiga flyg från Luleå till Stockholm. Lågpriskalendern uppdateras ständigt och erbjuder de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Kan du vara flexibel med avgångstiderna och du är ute i god tid har du möjlighet att boka biljetter till de bästa priserna. Du har alltid 24-timmars öppet köp när du bokar biljetter med SAS. Därför kan du tryggt slå till när du ser ett bra pris på flyg Luleå Stockholm, för att sen kolla med ditt resesällskap efteråt. Använd vår lågpriskalender och boka flyg Luleå Stockholm idag!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg Luleå Stockholm bekvämt med SAS 

För att göra ditt flyg Luleå Stockholm så bekvämt och smidigt som möjligt så ingår ett flertal förmåner i din bokning med SAS. Du får gratis kaffe, te och dagens tidning via SAS App. Dessutom inkluderar vi tjänster som gör din bokning och incheckning smidigare. Allt detta ingår i ditt flyg Luleå Stockholm:

 

Flyg Luleå Stockholm – upplev en vacker stad

Väldigt mycket sker i Stockholm så det finns oändligt många anledningar att besöka staden. Där pågår affärsmöten, shopping, museumturer, stadsvandringar, auktioner och mycket mer. Vill du se en historisk stad med många äldre vackra hus är Stockholm ett bra val. Som den folkrika huvudstad Stockholm är finns det också ett stort utbud av unika butiker, caféer och restauranger.

Är du ute efter att shoppa, se till att packa din väska lätt innan du stiger på ditt flyg Luleå Stockholm. Flera av de största modehusen har butiker i staden.

Som storstad har Stockholm ovanligt mycket natur alldeles i närheten och i själva staden. Vattnet är närvarande överallt och för den som vill uppleva skärgården och lugnet på klipporna finns det massor av alternativ, exempelvis Värmdö där det också är möjligt att hyra sommarhus under semestern. Hela Stockholm är fullt av sevärdheter, allt från vackra kajer med omkringliggande byggnader till konstsamlingar. Boka flyg Luleå Stockholm idag!
 

Boka SAS Plus för en bekvämare resa

Om du väljer att boka en SAS Plus-biljett inför ditt flyg Luleå Stockholm kan du förvänta dig en resa med extra mycket service. Du får tillgång till Fast Track som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och som ger dig en smidig start på resan. Du får också ta med dig dubbelt så mycket incheckat bagage. Reser du i SAS Plus serveras du dessutom en god måltid och snacks.
 

Barnrabatt med SAS

Visa Stockholm för dina barn och flyg Luleå Stockholm med SAS barnrabatt. Det är upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter för barn under två år om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Vi erbjuder dessutom upp till 25 % rabatt om ditt barn är mellan 2 och 11 år. Biljetter till barn under 2 år med en egen sittplats kostar lika mycket som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att ta med hela familjen på ditt flyg från Luleå till Stockholm och upplev den svenska huvudstaden tillsammans.

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus

Medlemmar i SAS EuroBonus tjänar poäng på köp av bland annat flygbiljetter. Poängen kan användas till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Som Guld- eller Diamantmedlem har du dessutom tillgång till SAS Lounge i den mån en sådan finns på flygplatsen. SAS Lounge tillhandahåller gratis WiFi, tidningar, mat och dryck för att du ska få en så bekväm start på resan som möjligt.

Bli medlem i EuroBonus
 

fortsätt resan med hyrbil eller snabbtåg

Det tar bara ca 20 minuter med snabbtåg från Arlanda in till Stockholms Centralstation och det pulserande livet mitt i storstaden. Hyr du istället en bil har du full flexibilitet under din vistelse i Stockholm. Då kan du enkelt ta dig exakt till de destinationer du vill och du slipper anpassa dig till eventuell kollektivtrafik. Att hämta och lämna hyrbil är en mycket enkel process när du flyger Luleå Stockholm. Boka via SAS och få en god överblick över priser och tillgängliga bilar från olika hyrbilsfirmor. Du kan både boka på flygplatsen och hemifrån. Väljer du det senare alternativet så har vi hyrbilen klar åt dig när du landar. Som EuroBonus-medlem tjänar du poäng när du hyr bil via SAS.

Få EuroBonus-poäng när du hyr bil