sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Luleå Göteborg med SAS

SAS flyger Luleå Göteborg flera gånger varje dag. När du bokar och flyger med oss kan du förvänta dig en enkel och snabb direktflygning sträckan Luleå Göteborg. Spendera några dagar på västkusten och njut av vacker skärgårdsmiljö, shopping och havets läckerheter. Så boka flyg Luleå Göteborg redan idag och få chansen att uppleva härliga Göteborg
 

Hitta Billiga flyg i vår lågpriskalender

Med vår lågpriskalender kan du boka billiga flyg Luleå Göteborg. Det går att boka avgångar från idag och ett år framåt. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt med billiga flyg Luleå Göteborg. Kan du vara flexibel med dina resdagar? I så fall får du bättre möjligheter att hitta ett riktigt bra pris på flyg Luleå Göteborg. När du bokar med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket ger dig möjlighet att först boka biljetter och sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen passar. Flyg Luleå Göteborg och boka med SAS redan idag!

Hitta din resa med i lågpriskalendern nu
 

inkluderat på ditt flyg Luleå Göteborg

Flyg Luleå Göteborg så bekvämt som möjligt med oss. Det ingår ett flertal tjänster i din resa, bland annat serveras alltid gratis kaffe och te. Via SAS App kan du dessutom läsa dagens tidning. Vi arbetar alltid för att göra din flygning så bra som möjligt, men vi vill också gärna ge dig en bra upplevelse i tiden före och efter avgång. Flyg Luleå Göteborg och få följande inkluderat:

Boka flyg Luleå Göteborg – upplev en mysig stad

Flyg Luleå Göteborg och upplev Sveriges näst största stad. Närheten till havet och kusten gör Göteborg till en attraktiv utgångspunkt för att komma ut i skärgården. Det går båtar ut i skärgården och det finns hyrcyklar för att ta sig runt med på öarna. Den underbara havsmiljön med den friska vinden och skymningsljuset över klipporna är ett av Göteborgs signum. På flera restauranger erbjuds vällagad fisk och dito skaldjur och det är inte ovanligt med musikunderhållning på kvällarna. 

Göteborg fick sina stadsprivilegier 1621 och har genom sin historia delvis kallats för Nya Amsterdam på grund av sin arkitektur och delvis för Lilla London på grund av inflyttningen av engelsmän. Idag är staden Sveriges andra största stad och det finns ett stort uppbåd av sevärdheter, aktiviteter och shopping.

Besök den ikoniska Feskekôrkan för att uppleva det lokala utbudet av dagsfärska räkor, kräftor och humrar beroende på säsong. Boka flygbiljett mellan Luleå och Göteborg redan idag!
 

Flyg Luleå Göteborg bekvämt i SAS Plus

Prioriterar du komfort högt? I så fall ska du välja en SAS Plus-biljett när du bokar flyg från Luleå till Göteborg. Du kan förvänta dig en bekväm resa med toppservice med en SAS Plus-biljett. Fast Track är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och ger dig en smidig start på resan. Dessutom serveras du en alltid en god måltid när du är i luften. 

Tack vare din SAS Plus-biljett får du även möjlighet att koppla av och äta buffé i SAS Lounge före du reser hem, om du väljer att resa tillbaka från Landvetter flygplats vill säga. Flyg Luleå Göteborg med en SAS Plus-biljett för största bekvämlighet på resan.
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Visa Göteborg för dina barn. Flyg Luleå Göteborg och utnyttja SAS barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Vill du att ditt barn som är under 2 år får en egen sittplats? Det är inga problem, men priset blir då detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Flyg Luleå Göteborg tillsammans med hela din familj.

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus 

Medlemmar i SAS EuroBonus tjänar poäng vid köp av bland annat flygbiljetter. Poängen kan användas för betalning av nya flygbiljetter, hyrbil och mycket annat. Guld- eller Diamantmedlemmar erbjuds möjlighet att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. I SAS Lounge finns det tidningar samt bespisning så att resenärerna får bästa möjliga start på resan. 

SAS Lounge finns i Göteborg, så boka hemresan från Göteborg Landvetter när du bokar flyg Luleå Göteborg om du vill ta del av den. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Göteborg Landvetter Airport 

Flyg Luleå Göteborg och landa i Göteborg Landvetter Airport, som är Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Vid tur-och-retur flyger du smidigt tillbaka till Luleå om du inte väljer att resa vidare till någon av flygplatsens 100 andra destinationer. Av inrikesresenärerna består en övervägande del av affärsresenärer och många väljer att börja resan i vår avkopplande SAS Lounge.

Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg och Landvetter Airport med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.