sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn Oslo med SAS

Flyg Köpenhamn Oslo direkt och välj bland flera avgångar året runt. Oslo är en supertrevlig liten storstad som har mycket att erbjuda. Inte minst går där att shoppa, äta eller att bara flanera runt och njuta av de vackra omgivningarna.

Ditt flyg Köpenhamn Oslo tar en dryg timme och du landar på flygplatsen Gardermoen från vilken du enkelt tar dig vidare in till staden. 
 

Flyg Köpenhamn Oslo  

Med SAS får du biljetter till bra priser på sträckan Köpenhamn Oslo. Med flera dagliga avgångar kan du enkelt passa in förmiddagsfika, affärslunch, middag eller något annat i den norska huvudstaden.

Kom ihåg att du alltid har 24 timmars öppet köp när du bokar med SAS. Det medför att du tryggt kan köpa biljetter till ditt flyg Köpenhamn Oslo och dubbelkolla i kalendern efteråt att tiderna verkligen passar.

Boka flyg Köpenhamn Oslo idag och res bekvämt med SAS!  
 

Hitta billiga resor i vår lågpriskalender 

Är du sugen på att resa ännu längre bort när du har landat? Kolla i så fall in vår lågpriskalender som visar SAS avgångar till hela världen. Destinationerna och biljettpriserna uppdateras kontinuerligt, så det är en god idé att boka direkt om du hittar en passande resa. Dina chanser till billiga biljetter ökar om du är ute i god tid och kan vara flexibel med dina resdagar. 

Hitta din resa i lågpriskalendern
 

Inkluderat på ditt flyg Köpenhamn Oslo 

Vi vill alltid att din flygning ska bli så behaglig som möjligt och därför inkluderar vi vissa förmåner när du reser med oss. Detta ingår i ditt flyg Köpenhamn Oslo: 

Oslo – en traditionell stad med modern arkitektur 

Den norska huvudstaden är en trevlig stad som ligger vackert vid vattnet. Att bara strosa runt i Oslo är en fröjd, inte minst i de äldre kvarteren och på den klassiska gatan Karl Johann som går upp till det kungliga slottet. För den som vill koppla av och titta ut över vattnet är Operahuset från 2008 värt ett besök. Det är tillåtet att sitta på Operahusets sluttande utsida som på ett ställe går ner i fjorden. 

Från Operahuset kan man se Barcode-området som är ett helt nybyggt kluster av hus i en säregen och distinkt stil – något som inte får missas av den arkitekturintresserade! Boka flyg Köpenhamn Olso och upptäck en stad som är en spännande blandning av gammalt och nytt! 
 

Sevärdheter och museum 

Holmenkollen skidmuseum ligger bara en tunnelbaneresa bort från centrum. I Holmenkollen kan du utöver den berömda hoppbacken besöka ett intressant skidmuseum och kolla i en skidsimulator! På Holmenkollens hoppbacke finns pulshöjande linbana som går från toppen ned till botten. 

Flyg Köpenhamn Oslo och ta del av norsk konsthistoria. För den kulturellt intresserade har Oslo mycket att erbjuda. Nasjonalmuseet och Munch-museet har utmärkta samlingar av den norske giganten Edward Munch. Som kontrast finns också en samtida konstsamling i det privatägda Astrup Fearnley-museet.  

När vi är inne på norsk kulturhistoria måste också Vigeland skulpturpark nämnas. Det är en spektakulär park full av den norske konstnären Gustav Vigelands starka och imponerande stenskulpturer. Boka biljett till ett flyg Köpenhamn Oslo redan idag och besök en stad full av vackra miljöer och bildkonst! 
 

Aktiviteter 

Oslo är mycket mer än äldre kultur och museum. Det är också en stad som erbjuder ett flertal aktiviteter, bl.a. båtturer, klättring, sightseeing, tidigare nämnd linbana, Virtual-Reality spel och en vinterpark. För mer tips till aktiviteter, besök hemsidan Visitoslo. 
 

Få en smidig resa med en SAS Plus-biljett 

Bokar du en SAS Plus-biljett till ditt flyg Köpenhamn Oslo kommer din resa bli ännu smidigare och bekvämare. En SAS Plus-biljett ger dig den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen tack vare Fast Track. Med plusbiljetten får du också snacks när du är ombord. Du får också ta med dig dubbelt så mycket incheckat bagage samt tillgång till SAS Lounge före avgång. I SAS Lounge kan du koppla av, läsa tidningen och äta av vår goda buffé m.m. 

Få bästa möjliga start på resan och boka en SAS Plus-biljett till ditt flyg Köpenhamn Oslo! 
 

få barnrabatt på flygbiljetten 

Flyg Köpenhamn Oslo med dina barn och få barnrabatt på biljettpriset. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Ta med hela familjen på ditt flyg Köpenhamn Oslo och upptäck den fantastiska staden tillsammans! 

Mer om att resa med barn 
 

Flyg Oslo Köpenhamn och tjäna poäng  

Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygresor, hotellbokningar, hyrbilar etc. Det är gratis att bli medlem och poängen kan du sedan använda till att köpa exempelvis nya flygbiljetter. I SAS App kan du se var du kan tjäna och använda poäng.

Som Guld- och Diamantmedlem i EuroBonus får du tillgång till SAS Lounge på Köpenhamns flygplats. I SAS Lounge kan du koppla av, arbeta, läsa gratis tidningar samt äta av den goda buffén. Tillgodoräkna dig poäng för din resa och bli medlem i EuroBonus innan du bokar ditt flyg Köpenhamn Oslo. 

Bli medlem i EuroBonus 
 

landa på Gardermoen flygplats 

Ditt flyg Köpenhamn Oslo går från Kastrup och anländer till en av Norges största flygplatser, Gardermoen, som ligger 47 km nordväst om den norska huvudstaden. Det är enkelt att ta sig från flygplatsen, det finns både buss, taxi och tåg. För dig som inte vill begränsas av de kollektiva färdmedlens tidtabeller och körplaner kan en hyrbil du bokar via vår hemsida vara ett bra alternativ.  

Boka i förväg och ha en hyrbil redo när ditt flyg Köpenhamn Oslo landar!