sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn Haugesund med SAS

Boka med SAS och flyg Köpenhamn Haugesund. Återbesök eller upplev det natursköna Haugesund för första gången. Haugesund ligger mellan Bergen och Stavanger och är ett perfekt resmål för dig som vill uppleva Norge. Preikestolen och Trolltunga nås inom en dagstur men också naturen runt staden är värd ett besök i sig. Fjordar, bergsvandring och vacker utsikt är ord som förknippas med resmålet. SAS erbjuder flyg Kastrup Haugesund året om. 
 

Flyg Kastrup Haugesund  

Boka flyg Köpenhamn Haugesund med SAS – du har alltid 24 timmars öppet köp på biljetten. Det betyder att du tryggt kan beställa biljetter direkt om du hittar en passande avgång och dubbelkolla med ditt resesällskap efteråt. Boka flyg Köpenhamn Haugesund med SAS och upplev det fantastiska Norge! 
 

Överraska dig själv i vår lågpriskalender 

Kanske vill du resa fler rutter än Köpenhamn Haugesund? I så fall är vår lågpriskalender ett hett tips! Där hittar du de flesta av SAS avgångar. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt, så vänta inte för länge om du hittar en spännande resa! 

Flyg Köpenhamn Haugesund eller till något av de andra resmålen i lågpriskalendern! 
 

Inkluderat på ditt flyg Köpenhamn Haugesund  

Vi erbjuder alltid ett antal förmåner som ingår när du bokar med oss. Följande inkluderas i ditt flyg Köpenhamn Haugesund samt alla andra avgångar med SAS: 

Haugesund 

Redan i luften på ditt flyg Köpenhamn Haugesund kommer du se den fantastiska naturen som lockar till dagsturer. Som semesterort är Haugesund som gjord för den friluftsvillige. Höga berg och norska fjordar bäddar för flera aktiviteter, inte minst fiske. Vattnen runt Haugesund är fiskrika och du kan följa med på arrangerade fisketurer om du inte har en egen båt. 

Haugesund är en mellanstor norsk stad. Staden är ett kommersiellt centrum och inkomsterna kommer främst från olja, gas och sjöfart. Utbildning och konferenser är också viktiga näringar. Utbudet av varor och tjänster är större än vad som kan förväntas av en stad av dess storlek. Du hittar både moderna köpcentrum som charmiga, lokala butiker. 

Glöm inte ett par sköna promenad- eller vandringsskor när du packar för ditt flyg Köpenhamn Haugesund! 
 

Historia  

Haugesund bildades som stad 1854 men har rötter som går tillbaka till vikingatiden. Strax syd om Haugesund enades Norge år 872 av Harald Hårfagre, en handling som förärades med ett riksmonument på 1800-talet. Det som fick Haugestad att blomma under 1800-talet var den rika tillgången på sill och senare varvsindustrin som var ledande i Norge. 

Runt om i landskapet går det att se det rika arvet från vikingatiden.

Boka flyg Köpenhamn Haugesund och ta del av spännande historia!  
 

Kultur 

Haugesund har flera stora festivaler varav de två största är Sildjazzfestivalen samt Norska Filmfestivalen. Under Hamndagarna kan du ta del av ” Verdens Lengste Sildebord” där du kan pröva allsköns läcker sill. Haugesund arrangerar också Rockfest Haugesund, Kulturnatten och ”barn-är-bäst-festivalen”.  

Under ditt besök i Haugesund får du inte missa den inre kajen som är full av liv både dag som natt. Promenera och insup den friska havsluften eller stanna till på någon av alla kaféer, restauranger eller pubar. Längst vattnet kan du köpa färska skaldjur eller äta nyfångad fisk. Hamnen ligger i hjärtat av staden och är en naturlig mötesplats och startpunkt för expeditioner ut i fjorden.  

Boka flyg Köpenhamn Haugesund och upplev en marin pärla! 
 

Flyg Köpenhamn Haugesund i SAS Plus

Ditt flyg Köpenhamn Haugesund blir ännu trevligare med en SAS Plus-biljett! I biljetten ingår: 

  • Snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen med Fast Track.
  • Snacks eller en bit mat under flygningen.
  • Du får ta med dubbelt så mycket incheckat bagage som i SAS Go.
  • Du får tillgång till SAS Lounge. I SAS Lounge kan du arbeta, slappna av, läsa tidningen, surfa och äta av vår goda buffé m.m. 

 

Barnrabatt när du flyger med SAS 

Flyg Köpenhamn Haugesund tillsammans med dina barn och få barnrabatt! Är ditt barn under 2 år får det upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten om det sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Är ditt barn 2–11 år får det upp till 25 % rabatt. Vill du att ditt barn under 2 år ska ha en egen sittplats? I så fall är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Ta med hela familjen på ditt flyg Köpenhamn Haugesund och se det fantastiska Norge! 

Mer om att resa med barn 
 

Tjäna poäng på ditt flyg Köpenhamn Haugesund  

Det är gratis att bli medlem i SAS EuroBonus och det ger dig många fördelar. Du tjänar poäng varje gång du handlar från en EuroBonus-knuten återförsäljare. I SAS App finns en lista över var någonstans du kan tjäna och spendera poäng. Dina intjänade poäng kan du exempelvis använda till att boka nya flygresor med SAS. Som Guld- eller Diamantmedlem får du tillträde till SAS Lounge.  

Bli medlem nu och tillgodoräkna dig poängen för ditt flyg Köpenhamn Haugesund! 

Bli medlem i EuroBonus

 

Kastrup – en lättillgänglig flygplats 

Copenhagen Airport, i vardagligt tal kallad Kastrup, är en stor och modern flygplats det är enkelt att resa till och från. Befinner du dig i Köpenhamn tar du dig till flygplatsen på ca 15 minuter med en vanlig tunnelbanebiljett. Kommer du från Sverige stiger du bara av Öresundståget som stannar på flygplatsen. En resa från Malmö C tar ca 20 minuter.  

Den som vill ha en kontrastrik semester kan förslagsvis börja med en weekend i huvudstaden Köpenhamn och följa upp med några dagars fjällvandring i Haugesund. 

Boka flyg Köpenhamn Haugesund idag!