sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Stockholm med SAS

SAS har flyg Göteborg Stockholm tur och retur året runt. Den smidiga resan mellan Landvetter och Arlanda tar endast en timma och som EuroBonus-medlem kan du effektivisera din resa ytterligare. Boka biljett från Göteborg till Stockholm med SAS redan idag! 
 

Boka billiga flyg Göteborg Stockholm 

I vår lågpriskalender har du möjlighet att hitta de absolut lägsta priserna för din resa. För att vara säker på att hitta billiga flyg från Göteborg till Stockholm bör du vara ute i god tid och boka så snart som möjligt. SAS har alltid 24 timmars öppet köp så passa på att boka ditt flyg från Göteborg till Stockholm när du hittar bra biljetter för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar. Med SAS många avgångar finns det möjlighet för dig att vara flexibel och välja det flyg från Göteborg till Stockholm som passar dig bäst. Oavsett om du besöker huvudstaden för ett morgonmöte, en affärslunch eller bara för att njuta av en weekend i en av världens vackraste huvudstäder.

Flyg Göteborg Stockholm med SAS och utnyttja de låga priserna och de flexibla avgångar som erbjuds.

Hitta din resa här
 

inkluderat på ditt flyg Göteborg Stockholm 

Vi önskar alltid att göra din flygresa så bekväm som möjligt, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i alla dina resor med SAS. Detta ingår i din flygbiljett:

 

Flyg Göteborg Stockholm – njut av vackra vyer

Det är inte ovanligt att Stockholm refereras som en av världens vackraste huvudstäder vilket har lockat mängder av besökare genom åren. Det är dock inte är svårt att förstå med tanke på stadens kombination av vackra byggnader, grönskande natur och stora mängder vatten. I Gamla Stan kan du finna gamla byggnader med vacker arkitektur som avslöjar Stockholms otroliga historia. Stadsdelen Djurgården består av vackra, grönskade promenadstråk och fungerar som en port till Stockholms skärgård och dess cirka 30 000 öar vilka ligger enbart en kort båttur bort.

Utöver naturens fantastiska skönhet som förgyller huvudstaden, så gör dess vackra byggnader likaså. Befinner du dig bara i staden några få dagar, men vill ändå hinna uppleva allt vackert staden har att erbjuda? Oroa dig inte! Världens största runda byggnad, Globen, erbjuder en fantastisk upplevelse som kallas Sky View Stockholm. Attraktionen, som tar dig upp längst sidan av Globen, erbjuder en otrolig utsikt över staden och tillåter dig se ut över Stockholms olika vackra stadsdelar. Flyg Göteborg Stockholm med SAS och upplev den svenska huvudstaden.
 

Barnrabatt på flyg Göteborg Stockholm 

Flyg Göteborg Stockholm med dina barn. Under 2 år får barn upp till 90 % rabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka din biljett från Göteborg till Stockholm och res med hela familjen till huvudstaden på bara en timme. 

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Få ut det mesta av din resa genom att bli medlem i lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus. Med EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Glöm inte möjligheterna att tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to Earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis.

När du blir Guld- eller Diamantmedlem så kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen innan ditt flyg Göteborg Stockholm. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och få tid till det du har behov till innan ditt flyg Göteborg Stockholm. Bli medlem i EuroBonus innan du bokar din resa för att ta del av vårt förmånliga lojalitetsprogram. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Transport från Arlanda flygplats

Arlanda ligger nära huvudstaden och kan lätt nås med snabbtåg på ca 20 minuter från ankomsthallarna. Är det så att du vill vara mer flexibel kan en hyrbil kan vara en bra idé under din vistelse i Stockholm. Du blir extra flexibel och kan även besöka platser utanför Stockholm utan att vara beroende av kollektivtrafikens tidtabeller. Det är väldigt enkelt både att hämta och lämna din hyrbil på Arlanda när du flyger Göteborg Stockholm. Boka din hyrbil via SAS och få en komplett översikt över priser och tillgängliga bilar från alla hyrbilsfirmor. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen i världen. Du kan boka när du anländer till flygplatsen eller göra det enkelt och bekvämt hemifrån. Om du bokar din hyrbil hemifrån står den klar och väntar på dig när du landar på flygplatsen.

Hyr bil för EuroBonus-poäng