Flyg Skellefteå Tivat

Boka flyg från Skellefteå till Tivat i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Skellefteå till Tivat. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Skellefteå och Tivat som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Skellefteå Tivat – Upplev en flott kuststad

Gör som många andra semestrare och boka flyg mellan Skellefteå och Tivat. Tivat är en flott kuststad där du kan sola och njuta i en underbar miljö. Tivat är något av Montenegros eget Saint Tropez men staden erbjuder mer än bara lyx och flärd. Montenegro som land är ett perfekt semesterresmål med kristallklart vatten, varma somrar och svala vintrar, samt vackra miljöer. Boka flyg Skellefteå Tivat och koppla av i Kotorbuktens pärla!

Tivat – Kotorbuktens exklusiva centrum  

Porto Montenegro i Tivat är en hamn full med lyxiga båtar och omgivande hotell. Inspirationen verkar komma från Saint Tropez, där lyx och inhemsk kvalitet blandas. Om du vill uppleva, lyx, fart och flärd när du landat ditt flyg Skellefteå Tivat, är Porto Montenegro ett måste! 

Tivat är också mycket mer än stora båtar och avancerade drinkar. Staden ligger i Kotorbukten som ihop med Budvanska rivieran är Montenegros två populäraste resmål för turister. Tivat och de andra städerna runt i bukten är del av Unescos världsarv tack vare de historiska omgivningarna.  

Området har varit bebott sedan antiken och rymmer idag ett rikt, kristet kulturarv. Det finns gott om vackra kyrkor och kloster, både katolska och ortodoxa. Pilgrimsvandringar till något av klostren är inte ovanliga. Flyg Skellefteå Tivat och upplev de bildsköna byggnaderna och miljöerna!

Flyg Skellefteå Tivat – Få en innehållsrik semester

Tivat är ett resmål bara i sig själv, men för den som vill ge sig ut i omgivningarna finns det mycket att upptäcka. Den Budvanska rivieran, Ostrogklostret och Sveti Stefan är bara några av de spännande platser som finns i landet. 

Landet har både hav och berg, natursköna dalar och pittoreska stenhus. Städerna är trevliga och generellt sett är Montenegro ett prisvärt land vad gäller mat och shopping. Mattraditionen ligger nära den italienska och kroatiska. Lokala delikatesser är färsk fisk, skaldjur, ostar och skinka. 

Montenegro och Tivat är en fröjd för både öga och gom. Boka flyg Skellefteå Tivat och upptäck Kotorbuktens guldklimp!

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt