Flyg Skellefteå Hamburg

Boka flyg från Skellefteå till Hamburg i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Skellefteå till Hamburg. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Skellefteå och Hamburg som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Skellefteå Hamburg – Sevärdheter

De flesta tänker på Berlin och Oktoberfest när det gäller resor till Tyskland. Ändå har Tyskland mycket mer att erbjuda än så. Hamburg är en spännande stad som absolut är värd ett besök. Vi har samlat ett antal förslag nedan på olika sevärdheter du kan besöka när du är i Hamburg.

Upplev Hamburg från vattnet

Hamburg är särskilt känt för sina många kanaler och hamnar. På grund av dessa kallas staden ofta för "Nord-Europas Venedig". Det roliga med detta smeknamn är att Hamburg faktiskt har fler broar än vad Venedig och Amsterdam har tillsammans. En båttur är därför ett måste om du vill se Hamburg från en annan sida.

Världens största modelljärnväg

I Hamburg hittar du också världens största modelljärnväg. Här har du möjlighet att se en kopia av flera städer och länder, återgiven i miniatyrform. Här kan du gå på upptäcksfärd i 2 300 m2 med modelljärnväg och miniatyrbyggnader. Kanske hittar du även din egen hemort representerat här?

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips om Hamburg finns samlade.

Transport från Hamburgs flygplats

Hamburgs flygplats ligger 11 km norr om stadens centrum. Det tar därför inte lång tid från flygplatsen och in till staden. Vi har samlat information om transport från Hamburgs flygplats så att du lätt får en översikt över hur du enklast tar dig in till Hamburgs centrum.

Tåg

Från flygplatsen är det möjligt att ta Hamburg S-Bahn in till centralstationen – Hamburg Hauptbahnhof. Resan går direkt och tar knappt 30 minuter. Väljer du att ta tåget är detta en smidig och snabb metod att resa från flygplatsen och in till centrum.

Buss

Det är också möjligt att ta buss in till Hamburgs centrum. Bussarna kör till och från flygplatsen, alla dagar i veckan, både dag och natt. Du hittar busshållplatserna utanför de olika terminalerna.

Taxi

Om du inte är så förtjust i kollektivtrafik eller om du anländer till Hamburg sent på kvällen kan taxi vara ett bra alternativ. Taxibilarna står utanför terminal 1 och 2. I Hamburg kan du välja mellan att förhandla fram ett fast pris i förväg eller att åka på taxameter.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt