Flyg Ronneby Haugesund

Boka flyg från Ronneby till Haugesund i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Ronneby till Haugesund. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Ronneby och Haugesund som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Ronneby till Haugesund

Återbesök eller upplev det natursköna Haugesund. Haugesund ligger mellan Bergen och Stavanger och är ett perfekt resmål för dig som vill uppleva Norge. Preikestolen och Trolltunga nås inom en dagstur men också naturen runt staden är värd ett besök i sig. Fjordar, bergsvandring och vacker utsikt är ord som förknippas med resmålet. SAS erbjuder flyg Ronneby Haugesund året om.

Haugesund 

Redan i luften på ditt flyg Ronneby Haugesund kommer du att se den fantastiska naturen som lockar till dagsturer. Som semesterort är Haugesund som gjord för den friluftsvillige. Höga berg och norska fjordar bäddar för flera aktiviteter, inte minst fiske. Vattnen runt Haugesund är fiskrika och du kan följa med på arrangerade fisketurer om du inte har en egen båt. 

Haugesund är en mellanstor norsk stad. Staden är ett kommersiellt centrum och inkomsterna kommer främst från olja, gas och sjöfart. Utbildning och konferenser är också viktiga näringar. Utbudet av varor och tjänster är större än vad som kan förväntas av en stad av dess storlek. Du hittar både moderna köpcentrum som charmiga, lokala butiker. 

Glöm inte ett par sköna promenad- eller vandringsskor när du packar för ditt flyg Ronneby Haugesund!

Historia 

Haugesund bildades som stad 1854 men har rötter som går tillbaka till vikingatiden. Strax syd om Haugesund enades Norge år 872 av Harald Hårfagre, en handling som förärades med ett riksmonument på 1800-talet. Det som fick Haugestad att blomma under 1800-talet var den rika tillgången på sill och senare varvsindustrin som var ledande i Norge. 

Runt om i landskapet går det att se det rika arvet från vikingatiden.

Kultur

Haugesund har flera stora festivaler varav de två största är Sildjazzfestivalen samt Norska Filmfestivalen. Under Hamndagarna kan du ta del av ” Verdens Lengste Sildebord” där du kan pröva allsköns läcker sill. Haugesund arrangerar också Rockfest Haugesund, Kulturnatten och ”barn-är-bäst-festivalen”.  

Under ditt besök i Haugesund får du inte missa den inre kajen som är full av liv både dag som natt. Promenera och insup den friska havsluften eller stanna till på någon av alla kaféer, restauranger eller pubar. Längst vattnet kan du köpa färska skaldjur eller äta nyfångad fisk. Hamnen ligger i hjärtat av staden och är en naturlig mötesplats och startpunkt för expeditioner ut i fjorden.  

Boka flyg Ronneby Haugesund och upplev en marin pärla!

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt