Flyg Oslo Lissabon

Boka flyg från Oslo till Lissabon i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Lissabon. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Lissabon som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Oslo Lissabon – Upplev Portugals huvudstad

Lissabon, som är äldre än Rom, har mycket fin arkitektur att erbjuda. Staden kan jämföras med San Francisco på grund av sina branta och smala, men mysiga och vackra gator.

Staden har en vacker utsikt över vattnet från många håll. När du är i Lissabon bör du besöka Jerónimos kloster, som är både en kyrka och ett kloster på samma gång. Det är en av de största sevärdheterna i Lissabon och det tog 100 år att bygga den.

Besök Oceanário, som är det största akvariet i hela Europa. Få en oförglömlig upplevelse under havet och se de många olika djuren. Vill du testa att åka i en jättestor hiss? Elevador de Santa Justa är en stor hiss som byggdes på grund av den branta vägen vid Rua do Ouro i Baixa-området. Hissen kan transportera tusentals människor på mycket kort tid. När du slutligen hoppar av hissen möts du av en otroligt vacker utsikt över floden Tejo och husen i Baixa.

Shopping i Lissabon är fantastiskt. Besök Chiado för de lokala och unika butikerna eller Alcochete för att hitta de stora designbutikerna med bra priser.

Området Alfama låter dig komma Lissabon nära. Här hittar du ett område med spännande, gamla och färgglada byggnader. Vid floden Tejlo kan du njuta av en båttur i vacker miljö, både dag som kväll.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Lissabon finns samlade.

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Lissabon i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Lissabon i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt