Flyg Köpenhamn Poznan

Boka flyg från Köpenhamn till Poznan i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Köpenhamn till Poznan. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Köpenhamn och Poznan som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Köpenhamn till Poznan – Upplev Poznan

Poznan har massor av historia och charm att erbjuda. Staden är Polens fjärde största stad och ligger mellan Warszawa och Berlin. Poznan bjuder på många unika upplevelser så som gamla, vackra och färgglada hus, moderna gallerier, mysiga gator med kaféer och restauranger.

Se de populära bockarna som står högt upp på rådhuset i den centrala delen av den Gamla Marknaden. Rådhusets utseende präglas av renässanstil och är värt att se. Ät en St. Martins Croissant, som är en av de mest populära polska specialiteterna.

Besök slottet som byggdes för kejsare Wilhelm II i början av 1900-talet. Idag är det ett kulturcenter med många utställningar. Se den vackra domkyrkogången där det finns rester från den allra första polska domkyrkan från det 10:e århundradet.

Ta en tur till parken Cytadela, som är en park som kommer att ge dig känslan av att vara i ett helt annat universum. Skulpturerna här liknar ingenting du har sett förr och parken är ett utmärkt ställe för en trevlig cykeltur eller promenad.

En trevligare reseupplevelse startar på Kastrups flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Köpenhamn till Poznan i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Kastrups flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Poznan i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Köpenhamns flygplats Kastrup kommer du att kunna njuta av två lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt