Flyg Göteborg London

Boka flyg från Göteborg till London i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till London. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och London som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Göteborg London – Upplev en dynamisk huvudstad 

SAS erbjuder billiga flyg till London, huvudstaden som har något för alla. Oavsett om du är ute efter shopping, sport eller nattliv så har London något för dig. Flyg till London för att uppleva en av världens musikhuvudstäder som huserar flera stora orkestrar, konserthallar och operahus.

Huvudstaden har en rik historia som har påverkat och påverkats av hela världen. Listan kan göras lång över historiska sevärdheter som förknippades med det Brittiska Imperiet som Westminister Abbey, Parlamentet, Big Ben, Tower of London och Buckingham Palace. Flyg Göteborg London för en historisk upplevelse utöver det vanliga i staden vars historia kan spåras från romerska riket.

Det finns även en mängd världskända sevärdheter som inte daterar lika tidigt till exempel London Eye, Camden market och Hyde Park. Hitta billiga flyg Göteborg London med SAS för att ta del av en central del av europeisk historia!

När du väl är i England bör du även passa på att besöka en lokal pub. Beställ en öl eller cider och ät en klassisk brittisk måltid såsom fish & chips eller en Sheperd’s Pie. Kombinera gärna detta med att titta på en fotbollsmatch eller annan sport.

Flyg Göteborg London för att uppleva ett nattliv av absolut högsta klass, oavsett om du är intresserad av nytänkande barer i Shoreditch, traditionella engelska pubar på Broadway Market eller att glänsa omkring på gatorna kring Oxford High Street.

Om andan faller på och kvällen känns ung finns det även möjlighet att på småtimmarna uppleva Londons klubbscen.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för London finns samlade.

Transport från Heathrow Airport (LHR)

När du flyger Göteborg London landar du på Heathrow Airport. Flygplatsen ligger lite utanför London men det tar ändå bara drygt en timma att ta sig in till centrala delarna av staden. Från flygplatsen finns det många alternativ att välja på när det kommer till färdmedel, du kan bl.a. välja mellan tåg, buss, metro, taxi eller bil.

Du kan hyra en bil om du vill vara säker på att komma fram snabbt – speciellt om du ska utforska landsbygden omkring London. Du kan både hämta och lämna din bil på London Heathrows flygplats. Du kan göra en snabb sökning på hyrbilar via SAS webbplats. Här får du en enkel översikt med priser, biluthyrningsföretag och lediga bilar. Som medlem i EuroBonus kan du dessutom boka hyrbilar till förmånliga priser och på så sätt få en extra smidig resa Göteborg London.

Om du ska resa med kollektivtrafik i London är det en mycket bra idé att skaffa ett London Travelcard. Med kortet kan du nämligen resa obegränsat med en mängd olika transportmedel. Du kan åka med tunnelbana, inrikeståg, Docklands Light Rail och Tramlink obegränsat så länge du behöver.

Ditt London Travelcard gäller i antingen en eller sju dagar och du kan även köpa ett för en enkelresa. Det kan vara bra att köpa ditt Travelcard hemifrån eftersom vissa kort inte kan köpas när du har anlänt. Om du inte har beställt ett London Travelcard kan du använda ett Oyster Card. Här betalar du för varje resa och det kan köpas i hela staden.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg London från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg London i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till London i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt