Trafikstörningar

Om du drabbas av en trafikstörning informerar vi dig så snart som möjligt via sms och/eller e-post baserat på kontaktuppgifterna i din bokning. Se till att kontaktuppgifterna är aktuella för alla passagerare som reser med dig. Du kan granska dina kontaktuppgifter och din resa i Mina bokningar.


Bra att veta

marketselector-background-aeroplane-large-cropped

Öppet köp 24-timmar

Boka nu. Bestäm dig senare. Med vår flexibla 24-timmars öppet köp-policy kan du avboka din resa utan kostnad inom 24 timmar efter det att bokningen gjordes.

self-desk-check-in-family-traveling-arn-sas

Ändra din biljett

Oavsett om du behöver boka om dina resdatum eller uppdatera resenärens namn har vi all information du behöver.

service-and-assistance-sas

Avbokning och återbetalning

Om du inte kan resa och behöver avboka din resa kan du ha rätt till återbetalning. Nedan följer information om reglerna för återbetalning av biljetter och om hur du ansöker om återbetalning.

SAS-Scandinavian Airlines-Departure-Traffic Program

Din flygning är inställd

Om din flygning har ställts in av SAS kommer vi att göra vårt bästa för att ta hand om dig och hålla dig informerad.

airport-family-waiting-at-gate-4_cropped

Din flygning är försenad

Om din flygning är försenad kommer vi att informera dig så snart som möjligt via sms och vår app baserat på kontaktuppgifterna i din bokning. Om din flygning är kraftigt försenad och du väljer att inte resa kan du ha rätt till ersättning.

bagage-handling-staff-arn-sas-landscape-format

Kvarglömt ombord

Det är mänskligt att glömma och lämna kvar saker. Om du förlorar något på din flygning med SAS hoppas vi att du får det tillbaka så snart som möjligt.