sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Visby med SAS

Boka flyg Stockholm Visby och upplev underbara Gotland och en av Europas vackraste medeltidsstäder.

Med SAS kan du flyga från Stockholm Arlanda till Visby Airport året runt. Att flyga från Stockholm till Visby tar dessutom bara 45 minuter. Detta gör paradisön till ett perfekt resmål för en mysig weekend eller en härlig semester med familjen.

Passa på att boka flyg Stockholm Visby redan idag och få möjligheten att se en av Sveriges mest pittoreska sommarorter! 
 

inkluderat på ditt flyg Stockholm Visby

När du bokar din resa med oss vill vi alltid att du ska få en så bra reseupplevelse som möjligt, oavsett hur lång eller kort resan är. Detta ingår alltid när du bokar ditt flyg med SAS: 

 

Hitta billiga flyg Stockholm Visby

Om du är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstiderna har du chansen att fynda riktigt billiga flyg Stockholm Visby. När du bokar flyg med SAS har du alltid 24-timmars öppet köp. Detta möjliggör att du kan slå till direkt när du ser ett bra pris och höra med ditt resesällskap senare. Så passa på att boka en resa till Visby redan idag för att inte gå miste om oemotståndliga priser!

Genom att spana in vår lågpriskalender kan du få en god överblick över de flesta resmål som SAS erbjuder. 
 

Visby – en stad full av liv

När du flyger Stockholm Visby kommer du att inse att Visby trots dess lilla storlek har ett stort utbud att erbjuda. Under sommarhalvåret förgylls staden med flera välkända evenemang såsom Almedalsveckan, Stockholmsveckan och Medeltidsveckan. Dessa veckor lockar årligen flera tusentals turister att komma till Visby och insupa stadens magiska atmosfär. Men även under de resterande veckor av året finns det mycket att göra och se i staden.

Förutom att beskåda historiska platser såsom ringmuren och domkyrkan, finns det många läckra restauranger, barer och nattklubbar i staden att besöka. Visby är dessutom perfekt att cykla runt i och du har alltid nära till ett havsbad var du än befinner dig. Om du bokar flyg Stockholm Visby kommer du således inte att bli besviken! 
 

njut av hela Gotland

Om du flyger Stockholm Visby bör du inte bara passa på att besöka Visby utan även andra delar av paradisön och dess omnejd. Gotland riktigt kryllar av svindlande vacker natur, mysiga fik, konstateljéer, långa stränder och underhållning.

Att exempelvis ta en tur ut till Fårö och besöka Ingmar Bergmans trakter kan varmt rekommenderas för både ögat och sinnet.

En tur till Stora Karlsö är även något som inte kommer att göra din sinnesro besviken.  Att ta färjan till Stora Karlsö tar bara drygt 30 minuter från Klintehamn och väl framme på ön kan du njuta av havsutsikter som du sent kommer att glömma. 
 

Flyg Stockholm Visby bekvämt i SAS Plus

För att få en så smidig och bekväm resa som möjligt mellan Stockholm Visby bör du välja vår SAS Plus-biljett när du bokar din resa. På så sätt får du tillgång till Fast Track och kan således passera säkerhetskontrollen på snabbast sätt.

Med en SAS Plus-biljett får du dessutom tillgång till SAS Lounge där du kan få en rofull start på din resa. Under flygturen mellan Stockholm Visby får du även en lättare måltid serverad.  
 

Alltid barnrabatt med SAS

Gotland är ett utmärkt resmål för barn med sevärdheter såsom Kneippbyn, Medeltidsveckan, spännande stränder och raukar. Vi erbjuder därför barnrabatt på alla flygresor. Om du har barn som är under 2 år och som kan sitta knäet hos en vuxen under flygresan kan vi erbjuda upp till 90 % rabatt. Barn som är mellan 2 och 11 år kan vi dessutom erbjuda upp till 25 % rabatt. Detsamma gäller om du vill att ditt barn under 2 år ska ha en egen sittplats. 

Mer om att resa med barn
 

bli medlem i SAS EuroBonus

Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng när du flyger Stockholm Visby och dessutom få Extrapoäng på inköp som du gör innan och under resan. Att bli medlem är alldeles gratis och ju mer flygfrekvent resenär du är – desto fler fördelar får du. 

Som Guld- eller Diamantmedlem får du ta del av flera förmåner såsom SAS Lounge på flygplatsen. I SAS Lounge kan du få en lugn och bekväm start på din flygresa och exempelvis njuta av en stor buffé, obegränsat med WiFi och massor av tidningar. Om du därför inte redan är medlem bör du passa på att bli det när du bokar ditt flyg Stockholm Visby. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Enkelt att ta sig från Visby Airport 

När du väl kommer fram till Visby Airport kan du enkelt ta dig in till Visby eller andra delar av Gotland. Du kan både åka med öns lokaltrafik, ta buss 61, åka med flygbussarna (under sommaren).

Om du vill åka bil kan du antingen beställa en taxi eller hyra en bil. Som medlem i EuroBonus kan du hyra bilar till förmånliga priser och ha bilen redo väntande vid flygplatsen. På så sätt kan du enkelt transportera dig till vilken del du vill av Gotland. 

Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng
 

Övrigt 

Reseförsäkring