sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Oslo

Flyg Stockholm Oslo direkt med många avgångar per vecka vilket garanterar dig avgångar som passar ditt schema. Flyget till Oslo tar knappt en timme och du landar på flygplatsen Gardermoen från vilken du smidigt tar dig in till staden. 

 

Flyg Stockholm Oslo med SAS  

Med SAS får du alltid billiga biljetter på flygsträckan Stockholm Oslo. Välj mellan upp till 16 avgångar per dag som gör att du lätt kan passa in frukost, en affärslunch eller middag i den norska huvudstaden. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket ger dig möjlighet att boka biljetter direkt när du hittar dem för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap och kalendern att tiderna verkligen passar. Boka flygrutten Stockholm Oslo med SAS redan idag. Håll koll i lågpriskalendern och var ute i god tid för att säkerställa att du får bästa möjliga pris när du beställer biljetter. 

Hitta din resa nu

 

Full komfort både före, efter och under ditt flyg Stockholm Oslo

Det tar inte mer än knappt en timme att flyga från Stockholm till Oslo. Oavsett om du är på en kort- eller långdistansflygning ska din flygning bli behaglig.


Barnrabatt på flygbiljetter

Flyg Stockholm Oslo med dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att ta med hela familjen på flygresan på ditt flyg Stockholm Oslo och kom fram smidigt och snabbt till den norska huvudstaden.

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med EuroBonus 

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att börja din resa på bästa sätt genom att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Loungetillgång ingår per automatik om du är EuroBonus Guld eller högre samt om du reser i SAS Plus. Reser du i SAS Go eller SAS Go Light kan du köpa till loungetillgång. I vår lounge hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord på flygplanet.  

Ytterligare har du som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Utnyttja din resa till fullo och bli medlem i EuroBonus innan ditt flyg Stockholm Oslo.

Bli medlem i EuroBonus

 

Res Arlanda Oslo och landa på Gardermoen 

När du flyger Stockholm Oslo med SAS så landar du på en av Norges största flygplatser, Gardermoen, som ligger 47 km nordväst om den norska huvudstaden. Alla passagerarflyg använder en och samma terminal på Oslo flygplats. Från flygplatsen tar du dig enkelt med buss, taxi och tåg. Om du har behov av en egen bil och de kommunala transporterna inte kan ta dig dit du behöver så finns det även möjlighet att hyra bil på Gardermoen. Med SAS EuroBonus har du även möjlighet att hyra bil för de poäng som du har tjänat ihop. Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier för att du ska kunna ta dig runt i Oslo så smidigt som möjligt. 

Boka hyrbil för dina poäng