sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Miami med SAS

Boka flygbiljetter Stockholm Miami med SAS och välj mellan ett flertal avgångar varje dag. SAS erbjuder flygresor med enbart en mellanlandning via Köpenhamn eller Oslo och arbetar aktivt för att din flygresa Stockholm Miami ska bli så bekväm och smidig som möjligt. Välj den avgång som passar din kalender samt plånbok bäst och missa inte chansen för en fantastisk semester i en underbar amerikansk storstad. Boka flyg Stockholm Miami redan idag!

 

Boka Stockholm Miami med SAS Lågpriskalender

Med SAS får du billiga flygbiljetter på resan Stockholm Miami. Genom att hålla koll på SAS lågpriskalender kan du se vilka datum och tider som passar just dig och ditt resesällskap bäst. Om du är flexibel och ute i god tid har du bättre förutsättningar att hitta en biljett Stockholm Miami för ett riktigt bra pris. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan boka biljetten först, för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen fungerar. Boka flyg Stockholm Miami med SAS nu på en gång! 

Hitta din resa med SAS lågpriskalender nu

 

Flyg Stockholm Miami så bekvämt som möjligt

Ska du boka biljetter med SAS för sträckan Stockholm Miami kan du räkna med en snabb och smidig mellanlandning via Köpenhamn eller Oslo, samt ett flertal olika avgångar att välja mellan varje dag. Under en långdistansflygning såsom Stockholm Miami är det extra viktigt att din resa blir så trivsam som möjligt. Därför erbjuds du som kund hos SAS alltid mat och service i världsklass. Under resan har du även tillgång till ett stort underhållningsutbud i form av video on demand och musik för att ge dig den bästa möjliga resan. Detta ingår också i din flygbiljett Stockholm Miami:

 

Res Stockholm Miami för en fantastisk semester

Miami är Floridas hjärta och lockar turister från hela världen med sitt fantastiska klimat, sina vackra stränder, sin storstadsmiljö som garanterar bra shopping samt influenserna från Sydamerika och Karibien. När du bokar flyg Stockholm Miami kan du nästan förvänta dig två semestrar. Varför? Jo, för Miami är en stad som bjuder på otroliga kontraster. Ena dagen kan du ligga på en vit sandstrand, lapa sol och åka vattenskidor. Dagen därpå promenerar du bland skyskrapor, bankdistrikt och lyxbutiker. Miami Beach är en av Amerikas kändaste badorter vilket är väl förståeligt med tanke på den vita stranden och den badvänliga miljön med långgrunt vatten samt mängder av badvakter. I Miami Beach ligger South Beach där du alltid garanteras bra fest och det är även här den välkända paradgatan Ocean Drive ligger.

Lockas du av kulturella upplevelser och museibesök så är Miami Downtown stadsdelen för dig. Här finns många av stadens museum och konstgallerier. Har du bokat biljetter Stockholm Miami får du inte heller missa Little Havanna vilket är som en miniatyrversion av Kuba med små, charmiga restauranger och kubanska cigarrbutiker. Följer hela familjen med på resan rekommenderas även ett besök på Disney World i Orlando, Florida där barnen kan njuta av fyra temaparker, två vattenparker och ett fartfyllt äventyr. Boka biljetter Arlanda Miami redan idag för att uppleva en av Amerikas häftigaste storstäder!

 

SAS Plus-biljett för mer komfort

Är du en person som prioriterar bekvämlighet? I så fall är SAS Plus-biljett valet för dig när du bokar flygbiljetter Stockholm Miami. Vid längre flygningar är det ofta skönt med extra bekvämligheter, allt för att göra flygupplevelsen så behaglig som möjligt. Väljer du att boka SAS Plus när du flyger Stockholm Miami så erbjuds du bland annat en tre rätters-måltid, större benutrymme och bekvämare sittplats. Förutom det ger SAS Plus även tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och garanterat ger dig en smidig start på resan. Vidare ger en SAS Plus-biljett tillgång till SAS Lounge i Stockholm där det erbjuds WiFi, buffé och sköna fåtöljer.

 

Barnrabatt på flygbiljetter

Visa världen för dina barn. Flyg Stockholm Miami och utnyttja SAS barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att ta med hela familjen på ditt flyg Stockholm Miami och kom fram smidigt och snabbt till den amerikanska storstaden. 

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med EuroBonus 

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Är du Guld- eller Diamant-medlem har du också möjlighet att börja din resa på bästa sätt genom att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord på flygplanet. Utnyttja din resa till fullo genom att bli medlem i EuroBonus innan ditt flyg Stockholm Miami.

Bli medlem i EuroBonus