sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Malmö Stockholm

Boka flyg Malmö Stockholm och välj bland många avgångar, året runt. Det stora utbudet av avgångar gör det enkelt för dig att anpassa din resa efter din egna kalender. Res enkelt mellan Malmö och Arlanda på lite drygt en timma. Flyg Malmö Stockholm med SAS!
 

Flyg Malmö Stockholm året runt

I vår lågpriskalender har du möjlighet att hitta de absolut lägsta priserna för din resa. För att vara säker på att hitta billiga flyg Malmö Stockholm bör du vara ute i god tid och boka så snart som möjligt. Med SAS många avgångar finns det möjlighet för dig att vara flexibel och välja det flyg Malmö Stockholm som passar dig bäst. SAS har alltid 24 timmars öppet köp så passa på att boka ditt flyg Malmö Stockholm när du hittar bra biljetter för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar. Oavsett om du besöker huvudstaden för ett morgonmöte, en affärslunch eller för att njuta av en weekend i en av världens vackraste huvudstäder så finns det biljetter som passar så att du kan komma fram när du vill. Flyg Malmö Stockholm med SAS och utnyttja de låga priserna och de flexibla avgångar som erbjuds.  
 

Barnrabatt på flyg Malmö Stockholm 

Boka ditt flyg Malmö Stockholm och res med hela familjen till huvudstaden på bara en timme. Under 2 år får barn upp till 90 % rabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Upplev huvudstaden över en weekend och ta chansen att visa dina barn en av världens vackraste huvudstäder! 

Mer om att resa med barn

 

uppleva en av världens vackraste huvudstäder 

Det är inte ovanligt att Stockholm refereras som en av världens vackraste huvudstäder vilket har lockat mängder av besökare genom åren. Det är dock inte är svårt att förstå med tanke på stadens kombination av vackra byggnader, grönskande natur och stora mängder vatten. I Gamla Stan kan du finna gamla byggnader med vacker arkitektur som avslöjar Stockholms otroliga historia. Stadsdelen Djurgården består av vackra, grönskade promenadstråk och fungerar som en port till Stockholms skärgård och dess ca 30 000 öar vilka ligger enbart en kort båttur bort.

Utöver naturens fantastiska skönhet som förgyller huvudstaden, så gör dess vackra byggnader likaså. Befinner du dig bara i staden några få dagar, men vill ändå hinna uppleva allt vackert staden har att erbjuda? Oroa dig inte! Världens största runda byggnad, Globen, erbjuder en fantastisk upplevelse som kallas Sky View Stockholm. Attraktionen, som tar dig upp längst sidan av Globen, erbjuder en otrolig utsikt över staden och tillåter dig se ut över Stockholms olika vackra stadsdelar. Flyg Malmö Stockholm med SAS och upplev den svenska huvudstaden.
 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Få ut det mesta av din resa genom att bli medlem i lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus. Med EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Glöm inte möjligheterna att tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to Earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis.

Som Guld- eller Diamantmedlem så kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen innan ditt flyg Malmö Stockholm. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och få tid till det du har behov till innan ditt flyg Malmö Stockholm, oavsett om det gäller vila eller att vara produktiv. Bli medlem i EuroBonus innan du bokar din resa från Malmö till Stockholm för att ta del av vårt förmånliga lojalitetsprogram. 

Bli medlem i EuroBonus

 

inkluderat på ditt flyg Malmö Stockholm

SAS vill alltid hjälpa till att göra din flygresa så bekväm som möjligt, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i alla dina resor med SAS och det gäller allt från gratis kaffe till 24 timmars öppet köp. Detta ingår i din flygbiljett:

 

fortsätt resan med hyrbil eller snabbtåg

Arlanda ligger nära huvudstaden som enkelt nås med snabbtåg på ca 20 minuter från ankomsthallarna. Vill du vara mer flexibel kan en hyrbil vara en bra idé under din vistelse i Stockholm. Du blir extra flexibel och kan även besöka platser utanför Stockholm utan att vara beroende av kollektivtrafikens tidtabeller. Det är väldigt enkelt både att hämta och lämna din hyrbil på Arlanda när ditt flyg har anlänt. Boka din hyrbil via SAS och få en komplett översikt över priser och tillgängliga bilar från alla hyrbilsfirmor. Du kan boka när du anländer till flygplatsen eller göra det enkelt och bekvämt hemifrån. Om du bokar din hyrbil hemifrån står din hyrbil på flygplatsen och väntar på dig när du landar.

Hyr bil för EuroBonus-poäng