sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Umeå med SAS

Flyg Göteborg Umeå och upplev Norrlands metropol. SAS erbjuder flera direktavgångar Göteborg och Umeå. På så sätt kan du hitta ett flyg som passar just ditt schema, oavsett om du ska dit på semester eller affärsresa. Umeå är en liten men pulserande och ungdomlig stad där du kan uppleva ett stort utbud av både natur och kultur. Så ta chansen att uppleva björkarnas stad och staden som blev utnämnd till Europas kulturhuvudstad 2014 – boka flyg Göteborg Umeå redan idag! 
 

Boka billiga flyg Göteborg Umeå 

Om du är ute i god tid och har möjligheten att vara flexibel med avgångstiderna har du chansen att boka riktigt billiga flyg Göteborg Umeå. När du bokar flyg med oss har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. Detta möjliggör att du kan boka flygbiljetter direkt när du ser ett pris som du gillar och höra med ditt ressällskap senare. Så passa på att boka din resa Göteborg Umeå redan idag för att inte gå miste om oemotståndliga priser! 
 

Inkluderat på ditt flyg Göteborg Umeå

Vi vill alltid att du ska få en så bra reseupplevelse som möjligt när du flyger med oss. När du bokar flyg med SAS ingår därför alltid följande förmåner:

Umeå – Europas kulturstad 2014

Flyg Göteborg Umeå och upplev Norrlands metropol och Europas kulturhuvudstad 2014. När det kommer till just kultur har Umeå mycket att erbjuda. Efter att Umeås universitet bildades under 1960-talet har staden stadigt växt och fått ett blomstrande kulturliv. Staden erbjuder idag många intressanta museer såsom Bildmuseet, Guitars the Museum och Västerbottens Museum. Varje år bjuder dessutom den ungdomliga och levande staden in till Umeå Jazzfestival och den välkända rockfestivalen Umeå Open. På Norrlandsoperan kan du dessutom avnjuta dans, klassisk musik, teater och fantastisk opera.

Boka flyg Göteborg Umeå och ta chansen att njuta av kultur i världsklass! 
 

Boka flyg Göteborg Umeå – upplev fantastisk natur

Om du bokar flyg Göteborg Umeå får du inte bara chansen att uppleva kultur i världsklass utan även möjligheten att se björkarnas stad. För den som är sugen på en aktiv vistelse finns det goda möjligheter att cykla, vandra i skogen, åka forsränning, fiska, klättra och hoppa fallskärm. Du kan dessutom ta en tur till Mårdseleforsarnas naturreservat vid Vindelälven, Norrfors laxtrappa i Umeälven och Ostriket norr om staden. I Ostriket kan du provsmaka den världsberömda västerbottensosten. Om du vill träffa skogens konung kan du även ta en tur till Älgens hus i Bjurholm.

Boka flyg Göteborg Umeå redan idag och få chansen att uppleva vacker natur! 
 

Flyg Göteborg Umeå i SAS Plus

Om du vill få en riktigt bekväm och smidig resa mellan Göteborg och Umeå bör du köpa en SAS Plus-biljett. Med denna biljett kan du få bästa möjliga start på din resa och få tillgång till Fast Track och populära SAS Lounge. På så sätt kan du få en lugn och avslappnande start på din resa. Du får dessutom en lättare måltid serverad under den drygt en timma långa flygfärden. Så köp en SAS Plus-biljett när du bokar ditt flyg Göteborg Umeå!
 

Boka flyg Göteborg Umeå med barnrabatt

SAS erbjuder alltid barnrabatt på alla flygbiljetter. Om du har barn som är under 2 år får de upp till 90 % rabatt på flygbiljetten om de sitter i en vuxens knä under flygningen. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt.  Om du vill att ditt barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats är priset detsamma som för barn mellan 2 och 11 år.

Boka flyg Göteborg Umeå och låt hela familjen få följa med! 

Mer om att resa med barn 
 

Bli medlem i SAS EuroBonus

Som medlem i vårt lojalitets och frequent-flyer program EuroBonus kan du tjäna poäng på alla resor som du gör med SAS och våra Star Alliance-partner. Du kan dessutom tjäna poäng på inköp som du gör innan, under eller efter din resa. Att bli medlem är gratis och gör att du kan ta del av flera förmåner. Så passa på att bli medlem i EuroBonus när du bokar ditt flyg Göteborg Umeå! 

Om du flyger frekvent kan du bli Guld-eller Diamantmedlem och på så sätt få tillgång till SAS Lounge. I loungen kan du börja din resa bekvämt och avnjuta gratis WiFi samt mat och dryck i en rofull miljö. Du kan dessutom passa på att arbeta, ta en dusch eller läsa dagens tidning. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng