sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Genève med SAS

Boka flyg Göteborg Genève och besök hjärtat av Europa och den fransktalande delen av Schweiz. Härliga Genève ligger bara några timmar bort och passar utmärkt för en weekend, affärsresa eller som utgångspunkt för en resa runt om i Schweiz eller andra länder i Europa. Vi flyger Göteborg Genève direkt under Sportlovsperioden. Vi erbjuder dock alltid direktflyg från Stockholm, Oslo eller Köpenhamn året runt.

Ta chansen att boka flyg till klockornas hemstad och svindlande vackra Genève redan idag!  
 

Inkluderat på ditt flyg Göteborg Genève

För att din resa ska bli så bekväm och effektiv som möjligt ingår alltid vissa förmåner när du bokar ditt flyg med SAS. Följande förmåner ingår i ditt flyg Göteborg Genève: 

Boka billiga flyg Göteborg Genève

Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp när du bokar dina flygresor. Du kan därför alltid boka direkt när du ser ett flygpris som du gillar och höra med ditt resesällskap senare.

Vill du hitta billiga flyg Göteborg Genève? Då kan det rekommenderas att vara ute i god tid och vara flexibel med avgångstiderna – detta ökar nämligen dina chanser att fynda riktigt billiga flygbiljetter. Du kan dessutom alltid spana in vår lågpriskalender och få en god överblick över de flesta destinationer som SAS erbjuder och på så sätt hitta fler resmål att besöka.  
 

Genève – hjärtat av Europa

När du bokar flyg Göteborg Genève kommer du att inse att den internationella staden Genève har mycket att erbjuda. Förutom att Schweiz nästa största stad erbjuder ett rikt affärsliv, där bland annat FNs Europeiska högkvarter är situerat, finns det även mycket att underhålla sig med som turist. 

Staden har ett brett utbud av museer, där den konstintresserade kan besöka MAMCO och Centre d'Art Contemporain och se det senaste som Europa har att visa när det kommer till modern konst. Att dessutom besöka The International Museum of the Reformation är ett måste för att lära sig mer om Schweiz och Europas historia. 

Om du har ett intresse för klockor har du även kommit helt rätt då Genève är urmakarnas mecka vilket kan beskådas på museet Patek Philippe Museum. Om du bokar flyg Göteborg Genève kommer du således inte att bli uttråkad! 
 

Flyg Göteborg Genève – få en kulinarisk upplevelse

Med sitt centrala läge i Europa, där Frankrike bara ligger 20 minuter bort och Italien mindre än 2 timmar, kan vi garantera att staden erbjuder ett fantastiskt kök. I Genève finns det mer än 1000 restauranger och är därför Schweiz huvudstad när det kommer till matupplevelser.

Staden erbjuder en rad lokala specialiteter såsom fondue, raclette, fiskrätter, rökt korv och oemotståndliga grytor. Till detta serveras självfallet även vin i världsklass. 
 

Flyg Göteborg Genève bekvämt med SAS Plus 

Genom att välja en SAS Plus-biljett när du bokar ditt flyg Göteborg Genève kan vi garantera att du kommer att få en maximalt bekväm och smidig resa. När du väljer vår plusbiljett får du tillgång till Fast Track och populära SAS Lounge. På så sätt slipper du all kö i säkerhetskontrollen och kan dessutom påbörja din resa lugnt och bekvämt med god mat och dryck. Så passa på att köpa en plusbiljett när du bokar ditt flyg Göteborg Genève!
 

Boka billiga flyg Göteborg Genève med barnrabatt

Med SAS kan du alltid boka dina barns biljetter till förmånligare priser. Om du har barn som är under 2 år kan vi erbjuda upp till 90 % rabatt om det sitter i knäet hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år kan vi dessutom erbjuda upp till 25 % rabatt på biljetten. Detsamma gäller om du vill att ditt barn under 2 år ska ha en egen sittplats. Så passa på att ta med hela familjen på din resa mellan Göteborg och Genève! 

Mer om att resa med barn  
 

Tjäna poäng på ditt flyg Göteborg Genève

Är du medlem i EuroBonus? Om du inte är medlem bör du passa på att bli det före din resa. Genom att bli medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng på alla resor som du gör med SAS och våra Star Alliance-partner. Vårt lojalitets- och frequent-flyer program tillåter dig dessutom att tjäna poäng på inköp som du gör innan, under eller efter din resa. Att bli medlem är dessutom alldeles gratis. 

Om du är en frekvent flygresenär kan du bli Guld-eller Diamantmedlem och få ta del av flera fantastiska förmåner. Du får exempelvis tillgång till SAS Lounge. I loungen kan du börja din resa på bästa möjliga sätt och avnjuta mat och dryck i en rofull miljö. Loungen tillåter dig dessutom att läsa tidningen, arbeta eller bara koppla av. Passa på att bli medlem redan idag när du bokar ditt flyg Göteborg Genève!

Bli medlem i EuroBonus
 

Transport från Genève Aèroport

Att flyga från Landvetter till Genève Aèroport är smidigt och väl framme på flygplatsen är det enkelt att ta sig in till stadskärnan i Genève eller vidare ut i Europa. Om du vill ta dig in till staden kan du både välja att åka kommunal buss, tåg eller taxi. Du kan som sagt även enkelt ta dig till andra länder i Europa, såsom Frankrike. Detta då flygplatsen har direkttåg till flera stora franska städer. Att hyra en bil är även en god idé som ger dig stor frihet och vilket dessutom kan göras till riktigt bra priser som EuroBonus-medlem. 
 

Övrigt 

Reseförsäkring 

Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng