sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Faro med SAS

Flyg Göteborg Faro och upptäck Algarves största stad. Faro är en levande och vacker stad med en lång och händelserik historia. Faro är ett resmål i sig men fungerar också bra som bas för vidare resor i Algarve. Staden har fantastiska miljöer, god mat och tillåter dig att koppla av. SAS flyger sträckan året runt, så boka ett flyg Göteborg Faro och njut av värmen, naturen och den portugisiska maten!

Hitta billiga flyg Göteborg Faro 

Om du kan vara flexibel med avgångstiderna och är ute i god tid ökar dina chanser att fynda riktigt billiga flyg Göteborg Faro. Eftersom du alltid har 24 timmars öppet köp när du bokar med SAS kan du slå till direkt när du ser ett bra pris och höra med ditt resesällskap efteråt. Ta chansen att boka en resa till Faro redan idag för att inte gå miste om oemotståndliga priser!

Vår lågpriskalender ger dig en bra överblick över de flesta destinationer som SAS erbjuder. Lågpriskalendern är perfekt om du vill scrolla runt och få nya idéer till resmål. Tänk på att destinationerna och priserna i lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt, så vänta inte för länge med att boka ifall en passande resa skulle dyka upp!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Inkluderat på ditt flyg Göteborg Faro

För att göra din flygresa med SAS extra effektiv och bekväm inkluderar vi ett flertal förmåner när du reser med oss. Dessa förmåner ingår alltid när du flyger med SAS och således också i ditt flyg Göteborg Faro:

Sevärdheter och mat i Faro

Vill du ha en paus från strandvistelserna och se något annat? Om svaret är ja är Faro ett bra alternativ för dig. I staden ligger en gammal stadsdel som är väl värd ett besök. Faros gamla stad är ett charmigt område med spännande byggnader. Nationalmonumentet Faros katedral som grundades på 1200-talet är också en given sevärdhet för den intresserade. Boka flyg Göteborg Faro idag och upplev de historiska besöksmålen i den portugisiska staden!

Maten i Faro är av hög klass och det finns flera matställen med traditionell portugisisk mat. Ett spännande sätt att uppleva både staden och maten kan vara genom att gå en matvandring som t.ex. Eating Algarve Food Tours. På en matvandring blir du på ett kul sätt introducerad för både mat och stad. Boka flyg Göteborg Faro idag och njut av Portugals matkultur i en spännande inramning!
 

Flyg Göteborg Faro och upptäck Algarve

Faro är Algarves största stad och ligger en kort busstur från badstränderna. Faro är inte den typiska turistorten men erbjuder istället en mer genuin portugisisk upplevelse. Eftersom Faro är regionens huvudstad finns det bra förbindelser till andra resmål som Lagos, Quarteira eller något annat kustnära ställe. Flyg Göteborg Faro och res runt i den fantastiska regionen Algarve!
 

Stränder

Regionen Algarve är bl.a. känt för sina underbara stränder. Här följer några du inte får missa på din resa Göteborg Faro:


Lagos

Lagos ligger ca 1 h 40 min från Faro och passar därför bra som ett endagsresmål. Lagos är känt för sina unika klippformationer som går ut i havet. Lagos var också avreseort för flera upptäcktsresande på 1400-talet och rymmer flera unika historiska byggnader och monument. Stranden med klippformationerna heter Praia de Dona Ana har kristallklart vatten och ligger behagligt i skydd från vinden. 
 

Praia da Falésia

Praia da Falésia är en sex km lång strand som ligger vid staden Vilamoura ca 40 minuter från Faro. Praia de Falésia är en lång och klassisk badstrand av högsta kvalitet. Där finns faciliteter som gör strandlivet lättare som toaletter, caféer samt restauranger. På sommarhalvåret jobbar livräddare på denna barnvänliga strand.

Utöver stränder bjuder regionen Algarve på massor av natursköna miljöer, mat och sevärdheter. Hyrbil är ett bra alternativ för den som vill resa runt. 
 

Boka SAS Plus för ökad komfort

Är bekvämlighet högt på din lista med prioriteringar? I så fall rekommenderar vi att du väljer en SAS Plus-biljett när du bokar ditt flyg Göteborg Faro. Med en plusbiljett får du tillgång till Fast Track som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen. Du serveras också en god måltid ombord och får ta med dig en extra resväska – perfekt om du tänkt shoppa! En SAS Plus-biljett ger dig också möjligheten att påbörja resan i vår populära SAS Lounge på Landvetter flygplats. Med SAS Plus får du helt enkelt en ännu bekvämare start på ditt flyg Göteborg Faro! 
 

Flyg Göteborg Faro och få barnrabatt

Ta med dina barn till Portugals underbara kust. Flyg Göteborg Faro och utnyttja vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus

När du reser Göteborg Faro med flyg tjänar du som EuroBonus-medlem poäng på resan. Poängen kan du använda som betalmedel för t.ex. nya flygresor. Kolla in SAS App för att se var någonstans du kan handla och spendera poäng. Det är gratis att skaffa ett medlemskap i EuroBonus samtidigt som du får flera förmåner ju mer du flyger med SAS. 

Är du Guld- eller Diamantmedlem kan du börja ditt flyg Göteborg Faro med att vistas i vår avkopplande SAS Lounge. I SAS Lounge finns gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck som ger dig bästa möjliga start på din resa. Bil medlem i EuroBonus före du bokar din biljett Göteborg Faro och tillgodose dig poängen för resan!

Bli medlem i EuroBonus
 

Hyr en bil

När du bokar en hyrbil genom SAS tjänar du som medlem EuroBonus-poäng. Som tidigare nämnt är det utmärkt att resa runt i Algarve med Faro som bas, och vad lämpar sig då inte bättre än en hyrbil?

Boka en hyrbil nu
 

Göteborg Landvetter Airport 

Flyg Göteborg Faro från Göteborg Landvetter Airport – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Du transporterar dig enkelt de ca 2,4 milen till flygplatsen med taxi eller flygbussarna som kör skytteltrafik från Göteborg.