sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Aten med SAS

Med SAS kan du boka flyg Göteborg Aten året runt. Som EuroBonus-medlem tjänar du poäng på ditt flyg Göteborg Aten och är dina barn under 11 år får de barnrabatt på biljettpriset. Ge dig själv en semester i den grekiska huvudstaden och njut av sol, bad, utsökt mat och spännande omgivningar. Boka flyg Göteborg Aten redan idag!
 

Boka flyg Göteborg Aten med vår lågpriskalender

Vår lågpriskalender erbjuder våra allra bästa priser. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt med billiga flyg Göteborg Aten. Om du är ute i god tid och flexibel med dina resdagar ökar dina chanser att hitta biljetter till riktigt bra priser. Eftersom vi alltid har 24 timmars öppet köp kan du boka flygbiljetten först och dubbelkolla med ditt resesällskap efteråt att datumen verkligen passar. Boka flyg Göteborg Aten i vår lågpriskalender redan idag!

Till lågpriskalendern
 

Vad ingår på mitt flyg Göteborg Aten?

När du flyger med SAS ingår alltid ett flertal förmåner i din bokning. Detta ingår i ditt flyg Göteborg Aten:

• 24 timmars öppet köp 

Incheckning online

Val av sittplats 30 timmar före avgång

• Kaffe och te

• Upp till 90 % barnrabatt

• Dagens tidning via SAS App
 

Flyg Göteborg Aten – upptäck en levande stad

Aten ligger på det grekiska fastlandet en halvtimmes biltur från havet. Staden är starkt förknippat med sin kulturhistoria och överallt finns det rester och byggnader från tidigare epoker. Det klassiska Apollontemplet och Panathinaikos Stadion från Olympiska spelen 1896 är bara två av många sevärdheter. De historiska omgivningarna, den varma temperaturen och stadens närhet till havet med alla öar och stränder gör Aten till ett komplett resmål. Att Grekland dessutom har ett fantastiskt kök med oliver, fetaost, moussaka och mycket annat gör inte saken sämre.

Utöver historia, bad och mat erbjuder Aten ett myller av caféer, barer, småbutiker och uteställen. För den som vill uppleva en levande stad är Aten ett bra val – det är en modern storstad där det hela tiden händer saker. Om man vill få omväxling på sin resa Göteborg Aten går det som sagt att resa till någon ö, men det går också att hyra en bil och åka längre in i fastlandet och uppleva Greklands fascinerande natur. 
 

Shopping i Aten

Aten är ett paradis för den som älskar att shoppa. Stadens shoppingutbud innefattar lyxmärken, vintage, souvenirer, köpcenter och mysiga småbutiker m.m. Plaka är ett vackert äldre område där du kan finna många intressanta objekt och souvenirer. För den med större plånbok kan Kolonaki vara värt att kolla in. Där finns det flera designmärken och området är känt för att bevistas av kändisar och sportstjärnor. På bakgatorna runt Karageorgi Servias finns det mer lokala och alternativa produkter som handgjorda smycken. Det finns också på Monastiraki där det också går att hitta äldre möbler, tyger, material och spännande objekt. I Monastiraki går det också att shoppa på söndagar och området är känt för sin loppmarknad.

Unna dig en resa till den mångfacetterade huvudstaden och boka flyg Göteborg Aten redan idag!
 

SAS Plus-biljett för mer bekvämlighet

Välj en SAS Plus-biljett för att få ut det mesta av din resa. Med en SAS Plus-biljett serveras du en god måltid och du får tillgång till Fast Track som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen. Väljer du att boka ditt flyg Göteborg Aten med en SAS Plus-biljett får också möjligheten att börja resan i SAS Lounge på Landvetter. Där finns bland annat mat och dryck, tidningar och gratis WiFi. För den som önskar har SAS Lounge också tillgång till telefonrum och arbetsrum. SAS Plus ger dig helt enkelt en bekväm, smidig och bra start på din flygresa.

 

Barnrabatt på flygbiljetter

Flyg Göteborg Aten och utnyttja SAS barnrabatt. Barn under 2 år som sitter i knät på en vuxen under flygresan får 90 % barnrabatt på biljettpriset. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Barn som är under 2 år och reser på en egen sittplats ges samma rabatt som barn mellan 2 och 11 år.

Ta med hela familjen på ditt flyg Göteborg Aten och upplev den fantastiska staden tillsammans. 

Mer om att resa med barn
 

Flyg Göteborg Aten och kom igång med EuroBonus 

När du är medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng när du bokar ditt flyg Göteborg Aten. Poängen kan du använda till att köpa nya flygbiljetter, boka hyrbil och mycket annat. Du kan också samla poäng från restauranger, hotell, butiker m.m. Ladda ner SAS App och kartan ”Where to Earn points” som visar vilka ställen som ger dig EuroBonus-poäng. Det är gratis att gå med i EuroBonus och när du har blivit Guld- eller Diamantmedlem får du möjlighet att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Tjäna poäng på ditt flyg Göteborg Aten och gå med i EuroBonus före du beställer biljetterna.

Bli medlem i EuroBonus