Flyg Visby Gotland Malmö

Boka flyg från Visby Gotland till Malmö i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Visby Gotland till Malmö. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Visby Gotland och Malmö som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Visby Gotland Malmö och upplev södra Sverige

Malmö har ett rikt kulturliv och det finns en mängd aktiviteter för den som är sugen på att uppleva det. Bland annat så arrangeras årligen Malmöfestivalen i augusti – en vecka som fylls med drakbåtstävlingar, konserter, shower, dans, teater och mycket mer. Alla konserter är gratis och i Malmö finns det många parker att hänga i. Den största är Pildammsparken som är en vacker park på 45 hektar och som är belägen kring en damm.

Flyg Visby Gotland Malmö och upplev Sveriges tredje största stad som länge var en industri- och handelsstad av vikt. I dag lockar Malmö Högskola studenter till staden samtidigt som närheten till Köpenhamn och bildandet av Öresundsregionen genom Öresundsbron ger en närhet till Europa som inte tidigare fanns.

Kommunen marknadsför sig själv som ”mångfaldens och möjligheternas stad”. Passande med tanke på att det i kommunen bor över 160 nationaliteter som tillsammans talar fler än hundra språk. Bästa stället att uppleva denna internationella stämning är vid Möllevångstorget som är en dynamisk del av och garanterat har något för alla. Flyg Visby Gotland Malmö och upplev den skånska staden.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Malmö finns samlade.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt