Flyg Visby Gotland Malaga

Boka flyg från Visby Gotland till Malaga i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Visby Gotland till Malaga. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Visby Gotland och Malaga som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Visby Gotland Malaga – Upplev södra Spanien

Malagas södra läge medför en lång säsong och redan i mars kan det vara varmt som en svensk sommardag. Malaga ligger i Costa del Sol i Andalusien och fungerar utmärkt både som bas för utflykter till andra orter längs med solkusten och som resmål i sig själv. Utöver sol och bad erbjuder Malaga historiska kvarter och många platser som är väl värda ett besök. Exempelvis området runt Plaza de Constitución där det finns flera tapasrestauranger och en katedral, samt saluhallen Mercado Atarazanas som ligger i ett gammalt skeppsvarv. Flera av sevärdheterna går att nå till fots via lugna gågator.

Ta del av fantastisk kultur

För sin storlek har Malaga ett överraskande rikt utbud av kultur och utmanar Barcelona och Bilbao som kulturell weekendstad. Malaga är Picassos födelsestad och år 2003 öppnade det idag välbesökta Museo Picasso Malaga. Utöver det finns det flera andra museum och kulturcenter att välja bland, exempelvis Carmen Thyssen museet och en filial till det franska Centre Pompidou.

Besök en Chiringuito

Om du bokar flyg Visby Gotland Malaga bör du passa på att besöka en chiringuito. Chiringuitos finns överallt på stränderna i och runt Malaga och de bjuder på fantastiskt grillad fisk till en prislapp som ofta är mycket vänlig för plånboken. Många av dessa restauranger har i decennier drivits av familjer som verkligen vet hur god fisk ska tillagas. Om du aldrig har besökt en chiringuito förut kan det dock vara svårt att skilja dem alla åt. Ett bra sätt att lösa denna problematik på är att använda sig av den klassiska tumregeln att gå dit alla andra går – vilket oftast brukar betyda god chiringuito.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Malaga finns samlade.

Transport från Malaga flygplats (AGP)

Malaga flygplats ligger 8 km sydväst om Malaga. Härifrån är det lätt att ta sig in till stadens centrum, och det finns flera olika transportmedel att välja på.

Tåg

Precis utanför avgångshallen finns en tågstation med direktförbindelser till både Malaga, Torremolinos och Fuengirola.

Buss

Från terminal 1 är det möjligt att ta en turistbuss in till Malaga. Under högsäsong går bussen varje halvtimme.

Taxi

Taxi är den snabbaste och enklaste metoden att ta sig till Malaga centrum. Om du väljer detta alternativ bör du vara uppmärksam på att priserna ofta är höga på kvällar och nätter.

Hyrbil

Om du vill se mer än bara Malaga centrum kan du hyra en bil. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt i områdena runt Malaga, så som Granada, Marbella, Fuengirola och Sevilla. Om du ska hyra bil rekommenderar vi att du bokar detta i förväg. Då kommer bilen att vara redo när du anländer till flygplatsen.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt