Flyg Stockholm Olbia Sardinien

Boka flyg från Stockholm till Olbia Sardinien i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Stockholm till Olbia Sardinien. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Stockholm och Olbia Sardinien som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Stockholm till Olbia – Upptäck det vackra Sardinien

Bakom den industriella krans som omger staden gömmer sig en förtjusande stad med ett historiskt centrum, där du kommer att uppleva intressanta butiker, charmiga restauranger och vinkrogar. Olbia är en autentisk stad som definitivt är värd att besöka på din resa till Sardinien.

Sol och strand

Är du en av dem som älskar att sola på stranden? På Sardinien är havet smaragdgrönt och stränderna lika vackra som på Karibien. Det finns flera stränder nära Olbia, de närmaste ligger några kilometer utanför Olbias centrum, däribland Pittulongu. Från centrum kan du ta busslinjerna 4 och 40 till Pittulongu, det tar runt 20 minuter. Vill du uppleva en av Europas vackraste stränder? Besök då stranden Cala Goloritzè, som ligger ett par timmars bilresa från Olbia. Stranden är omgiven av klippor och vackra tallar som lutar sig ut över klipporna.

Medeltidsstaden Bosa

Du kan inte besöka Sardinien utan att stanna till i medeltidsstaden Bosa, som grundades år 1112. Här kommer du att uppleva en autentisk och mysig stämning samtidigt som du får en resa tillbaka i tiden. Från borgen Castello Malaspina finns det en vacker utsikt över Medelhavet som du definitivt inte bör missa. Dessutom finns det många vackra traditionella restauranger, museer och kyrkor i staden som du med fördel kan besöka under resan.

Transport från Olbia flygplats (OLB)

Olbia flygplats ligger ca 5 km från centrum av Olbia, så du kan snabbt ta dig från flygplatsen till centrum av staden antingen med buss eller taxi.

En trevligare reseupplevelse startar på Arlanda flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Stockholm till Olbia Sardinien i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Arlanda flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Olbia Sardinien i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Stockholms flygplats Arlanda kommer du att kunna njuta av följande lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt