Flyg Stockholm Nice

Boka flyg från Stockholm till Nice i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Stockholm till Nice. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Stockholm och Nice som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Stockholm Nice – Njut av en kulinarisk stad

Nice, Nizza, Niça.. Nice är en stad med många namn som har lockat mängder av besökare genom åren. Det är inte svårt att förstå stadens popularitet med tanke på dess kombination av vackra byggnader, spännande kök och goda möjligheter till sol och bad. Nice grundades redan ca 350 f.kr. och har periodvis tillhört Italien, något som bl.a. visar sig genom namn på platser och influenser från italiensk mattradition. Endast restaurangerna i Nice är värda en resa i sig och erbjuder det bästa från det lokala och det franska köket. Testa gärna Socca och Salad Niçois (en kikärtspannkaka och en tonfisksallad) som båda är två av många maträtter som förknippas med Nice. Det finns också möjlighet att göra utflykter till vingårdar och gå på vinprovning i området.

Flyg Stockholm Nice för att få en kulinarisk upplevelse du inte kommer glömma!

Shopping, kultur och sevärdheter

Nice har ett brett spektrum av shoppingmöjligheter med butiker från de mer extravaganta varumärkena till mer plånboksvänliga alternativ. Avenue Jean Médecin är en känd shoppinggata och som både har mindre affärer och butiker från de större kedjorna. 

Det finns många kulturella och historiska sevärdheter i Nice. Vieux Nice är namnet på den gamla stadsdelen som är typiskt franskt pittoresk med slingriga gator och pastellfärgade hus. Slottskullen la Colline du Château har ett imponerande läge med utsikt över staden och det finns vandringsleder för den som vill ta sig dit till fots. Vid sidan av byggnader och andra sevärdheter erbjuder Nice också ett aktivt nattliv med många barer, klubbar och live-musik. 

Nice största signum är kanske den palmkantade strandpromenaden och den härliga stranden. Att besöka Nice kan vara en rofylld och utvilade upplevelse men också en resa full med intryck och erfarenheter.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Nice finns samlade.

En trevligare reseupplevelse startar på Arlanda flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Stockholm till Nice i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Arlanda flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Nice i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Stockholms flygplats Arlanda kommer du att kunna njuta av följande lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt