Flyg Skellefteå Paris

Boka flyg från Skellefteå till Paris i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Skellefteå till Paris. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Skellefteå och Paris som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Skellefteå Paris – Sevärdheter

Paris är inte bara staden för ljus och kärlek, utan mycket mer. I Paris hittar du också mat av hög kvalitet, många kulturella monument och fantastisk shopping. I Paris får du helt enkelt allt! Det finns ett stort antal sevärdheter som du inte får missa, såsom Eiffeltornet, Louvren, Triumfbågen och Montmartre. Vi har gjort en kort guide till ett antal sevärdheter som är värda ett besök under din vistelse förutom de nämnda.

Musée de L'Orangerie

I den sydvästra delen av Tuilerie-trädgården hittar du konstmuseet Musée de l'Orangerie, där du bland annat kan uppleva några av Monets kända åkandemålningar. Dessutom hittar du också en lång rad andra målningar av kända konstnärer som Cézanne, Renoir, Picasso och Matisse. Musée de l'Orangerie är därför ett utmärkt ställe att besöka om du är intresserad av konst.

Latinerkvarteret

I området runt Notre Dame hittar du Latinerkvarteret, som är ett av de äldsta kvarteren i Paris. Området är känt för sin livliga atmosfär och bra restauranger, där du hittar mat för alla smaker och plånböcker.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Paris finns samlade.

Transport från Paris flygplats

SAS flyger Charles de Gaulle flygplats som ligger cirka 30 km nordost om Paris och är Frankrikes största flygplats. Från Charles de Gaulle finns det flera transportmedel som du kan använda när du ska vidare in till stadens centrum.

Tåg

På Charles de Gaulle flygplats kan du välja mellan tunnelbana och tåg. Tunnelbanan RER går flera gånger i timmen från flygplatsen in till centrum av Paris från terminal 1 och 2. Du kan också använda snabbtåget TGV (SNCF), som också går in till centrum.

Buss

Om du vill ta en buss in till centrum finns det också ett antal möjligheter. Bussen Roissy går till exempel från alla terminaler till Operá i Paris, vilket är en resa på cirka 45–60 minuter. Du kan också ta Air France-bussen, där både linje 2 och 4 går till centrum.

Taxi

Det finns goda möjligheter att få tag på en taxi på flygplatsen, men det kan vara en lite dyr affär eftersom det ofta kommer extra kostnader i form av tillägg för bagage, nattillägg eller flygplatsavgift.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt