Flyg Ronneby Miami

Boka flyg från Ronneby till Miami i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Ronneby till Miami. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Ronneby och Miami som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Ronneby till Miami för en fantastisk semester

Miami är Floridas hjärta och lockar turister från hela världen med sitt fantastiska klimat och vackra stränder, ett storstadsliv som garanterar bra shopping, samt kulturella influencer från Sydamerika och Karibien. När du bokar dina flygresor mellan Ronneby och Miami kan du förvänta dig att få två semester i ett. Just för att du hittar otroliga kontraster. Här kan du välja mellan att ligga på en vit sandstrand, sola och åka vattenskidor. Dagen efter kan du befinna dig mellan skyskrapor, affärsdistrikt och lyxbutiker.

Sol och strand

Miami är en av USA:s mest kända badorter, vilket är förståeligt med tanke på den vita sanden och det långgrunda vattnet. En av de mest populära stränderna i området är Miami Beach. Här ligger också stranden South Beach, där du alltid är garanterad en bra fest, samt den välkända paradgatan Ocean Drive.

Miami Downtown

Om kulturella upplevelser och museum lockar, så är Downtown Miami stadsdelen för dig. Här hittar du många av stadens museum och konstgallerier. Har du bokat biljetter från Ronneby till Miami, kommer du inte heller att missa Little Havanna, som ligger i samma område av staden. Little Havanna är en miniatyrversion av Kuba med små charmiga restauranger och kubanska cigarrbutiker, och är absolut värt ett besök.

Disney World

Följer hela familjen med på resan kan vi också rekommendera ett besök till Disney World i Orlando, Florida. Här kan barnen njuta av hela fyra temaparker och två vattenparker, vilket med andra ord betyder ett fartfyllt äventyr. Boka dina biljetter från Ronneby till Miami redan idag för att uppleva en av USA:s mest intensiva storstäder!

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips om Miami finns samlade.

Transport från Miami flygplats (MIA)

Miami Internationella flygplats är en av de största flygplatserna i Florida och är en av USA:s mest trafikerade flygplatser. Flygplatsen ligger ungefär 13 km från Downtown Miami, i Miami-Dade-distriktet. Härifrån har du flera transportmedel att välja mellan om du ska in till Miami centrum.

Buss

Expressbussen till Miami Beach är ett av de snabbaste sätten att resa mellan Miami Beach och Miami Airport. Bussen går var 30:e minut hela dagen, varje dag. Om du ska till andra områden i Miami centrum kan du också välja att ta vanliga Metrobussen, med linje 37 till South Miami eller linje 42 till Miami Springs.

Metro

Från flygplatsen kan du också välja att ta metron in till staden. Metron är ansluten till North och Central terminal. Härifrån kan du ta den orange linjen in till stadens centrum. Den går bland annat till stadsdelarna Overtown, Downtown och South Miami. Metron går med intervaller på 30 minuter under veckodagarna och med 15 minuter under helgerna.

Taxi

Taxi är ett av de vanligaste sätten att resa till och från flygplatsen. Taxibilarna hittar du utanför ankomstterminalerna på flygplatsen. Här kan du välja mellan ett fast pris eller ett taxerat pris.

Hyrbil

Miami har en strategiskt god placering i Florida, vilket gör den till den perfekta destinationen om du drömmer om en roadtrip i den soligaste staten. Det är lätt att hyra en bil i Miami eftersom alla biluthyrningsföretag är samlade under samma tak. På flygplatsen kan du ta MIA Mover som transporterar dig direkt till biluthyrningscentret. Det är en bra idé att boka en bil innan du åker, så att du är säker på att få den typ av bil du önskar och slipper spendera extra tid på flygplatsen eftersom bilen står redo när du anländer. Boka en bil för din resa till Miami

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt