Flyg Oslo Helsingfors

Boka flyg från Oslo till Helsingfors i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Helsingfors. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Helsingfors som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Boka flyg Oslo Helsingfors – Ta del av design i världsklass

Helsingfors är idag en kulturmetropol med vackra byggnader, konstgallerier och flera museer.

Designmuseet visar många designklassiker från Finland som fåtöljen ”Åskbollen”, Alvar Altos vaser och Angry Bird-appen. I det nyuppförda området ”Design District Helsinki” finns det design- och modebutiker för dig som vill se ännu mer av formgivning och samtidigt kunna köpa skapelserna.

Apropå shopping, i Helsingfors ligger Nordens största varuhus, Stockmann, som med sina 12 våningar har ett utbud som rymmer något för alla. Den berömda keramiktillverkaren Arabia har också en outlet-butik i Helsingfors, så passa på att fynda när du besöker den finska huvudstaden! 

Tempelplatsens kyrka och finsk sauna 

Som besökare i Helsingfors råder det inte brist på aktiviteter att göra eller sevärdheter att besöka. I den senare kategorin finns Temppeliaukio kyrkan, Tempelplatsens kyrka, som är insprängd i berget och vars hela utformning samt interiör är gjorda av en arkitektduo som vann tävlingen om att få rita kyrkan. Tempelplatsens kyrka är unik i sitt slag och ett populärt resmål som du inte får missa på din resa Stockholm Helsingfors.

Något annat som bär Finlands signatur är bastubadning, en avkopplande aktivitet som erbjuds på flera platser i staden.

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Helsingfors i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Helsingfors i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt