Flyg Oslo Göteborg

Boka Oslo Göteborg i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Göteborg. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Göteborg som passar just dig och ditt resesällskap.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka flyg Oslo Göteborg – Upplev en mysig stad

Flyg Oslo Göteborg och upplev Sveriges näst största stad. Närheten till havet och kusten gör Göteborg till en attraktiv utgångspunkt för att komma ut i skärgården. Det går båtar ut i skärgården och det finns hyrcyklar för att ta sig runt med på öarna. Den underbara havsmiljön med den friska vinden och skymningsljuset över klipporna är ett av Göteborgs signum. På flera restauranger erbjuds vällagad fisk och dito skaldjur och det är inte ovanligt med musikunderhållning på kvällarna. 

Göteborg fick sina stadsprivilegier 1621 och har genom sin historia delvis kallats för Nya Amsterdam på grund av sin arkitektur och delvis för Lilla London på grund av inflyttningen av engelsmän. Idag är staden Sveriges andra största stad och det finns ett stort uppbåd av sevärdheter, aktiviteter och shopping.

Besök den ikoniska Feskekôrkan för att uppleva det lokala utbudet av dagsfärska räkor, kräftor och humrar beroende på säsong. Boka flygbiljett mellan Oslo och Göteborg redan idag!

Flyg Oslo Göteborg – Landa på Landvetter

Göteborg Landvetter Airport är västra Sveriges internationella flygplats och Sveriges näst största flygplats. Flygplatsen utgör en viktig del av Västsveriges infrastruktur när det gäller behovet av flygtransporter för både passagerare och frakt. 

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Göteborg i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Göteborg i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt