Flyg Oslo Genève

Boka Oslo Genève i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Genève. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Genève som passar just dig och ditt resesällskap.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka flyg Oslo Genève

Härliga Genève ligger bara några timmar bort och passar utmärkt för en weekend, affärsresa eller som utgångspunkt för en resa runt om i Schweiz eller andra länder i Europa. Vi flyger Göteborg Genève direkt under Sportlovsperioden. Vi erbjuder dock alltid direktflyg från Stockholm, Oslo eller Köpenhamn året runt.

Ta chansen att boka flyg till klockornas hemstad och svindlande vackra Genève redan idag!

Genève – Hjärtat av Europa

När du bokar flyg Oslo Genève kommer du att inse att den internationella staden Genève har mycket att erbjuda. Förutom att Schweiz nästa största stad erbjuder ett rikt affärsliv, där bland annat FNs Europeiska högkvarter är situerat, finns det även mycket att underhålla sig med som turist. 

Staden har ett brett utbud av museer, där den konstintresserade kan besöka MAMCO och Centre d'Art Contemporain och se det senaste som Europa har att visa när det kommer till modern konst. Att dessutom besöka The International Museum of the Reformation är ett måste för att lära sig mer om Schweiz och Europas historia. 

Om du har ett intresse för klockor har du även kommit helt rätt då Genève är urmakarnas mecka vilket kan beskådas på museet Patek Philippe Museum. Om du bokar flyg Oslo Genève kommer du således inte att bli uttråkad!

Flyg Oslo Genève – Få en kulinarisk upplevelse

Med sitt centrala läge i Europa, där Frankrike bara ligger 20 minuter bort och Italien mindre än 2 timmar bort, kan vi garantera att staden erbjuder ett fantastiskt kök. I Genève finns det mer än 1000 restauranger och är därför Schweiz huvudstad när det kommer till matupplevelser.

Staden erbjuder en rad lokala specialiteter såsom fondue, raclette, fiskrätter, rökt korv och oemotståndliga grytor. Till detta serveras självfallet även vin i världsklass.

Transport från Genève Aèroport

Att flyga från Oslo till Genève Aèroport är smidigt och väl framme på flygplatsen är det enkelt att ta sig in till stadskärnan i Genève eller vidare ut i Europa. Om du vill ta dig in till staden kan du både välja att åka kommunal buss, tåg eller taxi. Du kan som sagt även enkelt ta dig till andra länder i Europa, såsom Frankrike. Detta då flygplatsen har direkttåg till flera stora franska städer. Att hyra en bil är även en god idé som ger dig stor frihet och vilket dessutom kan göras till riktigt bra priser som EuroBonus-medlem

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Genève i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Genève i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt