Flyg Luleå Warszawa

Boka flyg från Luleå till Warszawa i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Luleå till Warszawa. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Luleå och Warszawa som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Luleå till Warszawa – Upplev Warszawa

När du reser till Warszawa får du en unik historisk upplevelse som ingen annan. Warszawa är en storstad som har genomgått en av världens mest omfattande och detaljerade restaureringar. Andra världskriget lämnade stadens byggnader totalförstörda och befolkningen minskade från 1,3 miljoner invånare till bara 600 000. Men staden har smakfullt återuppbyggts och står idag lika praktfull som den gjorde före kriget och erbjuder en charmig atmosfär som njuts av både turister och lokalbefolkningen.

Warszawa är den perfekta storstaden att uppleva till fots och här finns ett utbud av upplevelser för alla besökare. Här kan du njuta av ett boende på vackra hotell och få kulinariska upplevelser på lokala polska restauranger av internationell standard. I staden kan du uppleva allt från områden som Gamla stan, deras vackra och välbevarade parker som Lazienkiparken och det imponerande kungliga gamla slottet. Denna storstad har något för alla. Oavsett om du är ute efter shopping, kulinariska upplevelser, historiskt intresserad eller bara njuter av konst, kan du hitta det i den polska huvudstaden Warszawa.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt