Flyg Luleå Genève

Boka flyg från Luleå till Genève i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Luleå till Genève. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Luleå och Genève som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Boka flyg Luleå Genève

Härliga Genève ligger bara några timmar bort och passar utmärkt för en weekend, affärsresa eller som utgångspunkt för en resa runt om i Schweiz eller andra länder i Europa. Vi erbjud erdirektflyg från Stockholm, Oslo eller Köpenhamn året runt. Ta chansen att boka flyg till klockornas hemstad och svindlande vackra Genève redan idag!

Genève – Hjärtat av Europa

När du bokar flyg Luleå Genève kommer du att märka att den internationella staden Genève har mycket att erbjuda. Förutom att Schweiz nästa största stad erbjuder ett rikt affärsliv, där bland annat FNs Europeiska högkvarter är situerat, finns det även mycket att underhålla sig med som turist. 

Staden har ett brett utbud av museer, där den konstintresserade kan besöka MAMCO och Centre d'Art Contemporain och se det senaste som Europa har att visa när det kommer till modern konst. Att dessutom besöka The International Museum of the Reformation är ett måste för att lära sig mer om Schweiz och Europas historia. 

Om du har ett intresse för klockor har du även kommit helt rätt då Genève är urmakarnas mecka vilket kan beskådas på museet Patek Philippe Museum. Om du bokar flyg Luleå Genève kommer du således inte att bli uttråkad!

Flyg Luleå Genève – Få en kulinarisk upplevelse

Med sitt centrala läge i Europa, där Frankrike bara ligger 20 minuter bort och Italien mindre än 2 timmar bort, kan vi garantera att staden erbjuder ett fantastiskt kök. I Genève finns det mer än 1000 restauranger och är därför Schweiz huvudstad när det kommer till matupplevelser.

Staden erbjuder en rad lokala specialiteter såsom fondue, raclette, fiskrätter, rökt korv och oemotståndliga grytor. Till detta serveras självfallet även vin i världsklass.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Genève finns samlade.

Transport till och från Genève flygplats

Att flyga från Luleå till Genève är smidigt och väl framme på flygplatsen är det enkelt att ta sig in till stadskärnan eller vidare ut i Europa. Geneve flygplats ligger på gränsen mellan Schweiz och Frankrike, bara 4 km från centrum av Genève. Om du vill ta dig in till staden kan du både välja på tåg, buss, taxi eller hyrbil. Du kan som sagt även enkelt ta dig till andra länder i Europa, såsom Frankrike. Detta då flygplatsen har direkttåg till flera stora franska städer.

Tåg

Det snabbaste sättet att ta sig från flygplatsen till centrum är med tåg. På flygplatsen hittar du en tågstation som har anslutningar till både Frankrike och Schweiz. Oavsett vilket tåg du tar så är slutstation Cornavin, som är centralt beläget i Genève. Resan till Cornavin tar bara åtta minuter.

Buss

Om du vill använda transporttiden för att se lite av staden så är buss ett bra val. Busslinje 10 går till centrum av Genève var 10:e minut.

Taxi

Det mest bekväma sättet att ta sig till sin slutdestination är med taxi. Du hittar taxihållplatsen utanför ankomsthallen.

Hyrbil

Att hyra en bil är en god idé som ger dig stor frihet och som du dessutom kan tjäna EuroBonus-poäng på.  

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt