Flyg Kiruna Aten

Boka flyg från Kiruna till Aten i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Kiruna till Aten. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Kiruna och Aten som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Kiruna Aten – Upptäck en levande stad

Aten ligger på det grekiska fastlandet en halvtimmes biltur från havet. Staden är starkt förknippat med sin kulturhistoria och överallt finns det rester och byggnader från tidigare epoker. Det klassiska Apollontemplet och Panathinaikos Stadion från Olympiska spelen 1896 är bara två av många sevärdheter. De historiska omgivningarna, den varma temperaturen och stadens närhet till havet med alla öar och stränder gör Aten till ett komplett resmål. Att Grekland dessutom har ett fantastiskt kök med oliver, fetaost, moussaka och mycket annat gör inte saken sämre.

Utöver historia, bad och mat erbjuder Aten ett myller av caféer, barer, småbutiker och uteställen. För den som vill uppleva en levande stad är Aten ett bra val – det är en modern storstad där det hela tiden händer saker. Om man vill få omväxling på sin resa Kiruna Aten går det som sagt att resa till någon ö, men det går också att hyra en bil och åka längre in i fastlandet och uppleva Greklands fascinerande natur. 

Shopping i Aten

Aten är ett paradis för den som älskar att shoppa. Stadens shoppingutbud innefattar lyxmärken, vintage, souvenirer, köpcenter och mysiga småbutiker m.m. Plaka är ett vackert äldre område där du kan finna många intressanta objekt och souvenirer. För den med större plånbok kan Kolonaki vara värt att kolla in. Där finns det flera designmärken och området är känt för att bevistas av kändisar och sportstjärnor. På bakgatorna runt Karageorgi Servias finns det mer lokala och alternativa produkter som handgjorda smycken. Det finns också på Monastiraki där det också går att hitta äldre möbler, tyger, material och spännande objekt. I Monastiraki går det också att shoppa på söndagar och området är känt för sin loppmarknad.

Unna dig en resa till den mångfacetterade huvudstaden och boka flyg Kiruna Aten redan idag!

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt