sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
art’otel
Hotell

art’otel

art’otel är en grupp toppmoderna hotell som hyllar modern konst genom att blanda unik arkitektonisk stil med konstinspirerade interiörer.

En kraftfull kombination konst i världsklass från några av världens mest spännande konstnärer och klassledande service som levereras av ett talangfullt team innebär att art’otel kan erbjuda helt unika hotellupplevelser.

Tjäna poäng

Du tjänar 500 Extrapoäng per vistelse. Kom ihåg att ange ditt EuroBonus-nummer när du checkar in, så kommer dina poäng att sättas in på ditt konto inom 3–6 veckor. Du kan inte tjäna poäng på särskilda kampanjpriser eller bokningar som görs via tredje parters webbplatser eller på vistelser som betalas med biljetter eller kuponger. Boka nu

Observera att SAS webbplats anses vara en tredje parts webbplats. Förtjänst av extrapoäng kräver att du bokar direkt på hotellets webbplats, via den ovanstående länken.

Använd poäng

Du kan inte använda EuroBonus-poäng för att boka bonusövernattningar på art’otel.

Registrera saknade poäng

Kontakta art’otel på telefon om dina poäng inte har registrerats (se nedan). Se till att du har hotellräkningen och ditt medlemsnummer till hands.

Kontakt

Europa, Mellanöstern och Afrika: +353-1-706-0203

Asien och Stillahavsområdet: +61-2-9320-4477

USA och Kanada: 1-888-288-8889

Västindien, Mexiko och Central- och Sydamerika: +1-402-501-5623