sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Krakow med SAS

Flyg Stockholm Krakow med SAS året om. Upplev den polska staden som är full av historia samt vackra hus och områden. Ge dig själv en intressant semester i Polen och lär känna en gammal stad med trevliga stadsdelar, god mat och billigare priser. Boka flyg Stockholm Krakow redan idag!
 

Hitta billiga flyg Stockholm Krakow

Chansen att hitta biljetter till bra pris ökar om du kan vara flexibel med dina resdagar. Biljettpriserna uppdateras kontinuerligt, så slå till om du hittar biljetter till bra priser på flyg Stockholm Krakow. Eftersom SAS alltid erbjuder 24 timmars öppet köp kan du stämma av med ditt resesällskap efteråt att tiderna verkligen passar. Boka flyg Stockholm Krakow redan idag! 

Är du inte säker på att det är just Stockholm Krakow du vill resa? Kolla i så fall in vår lågpriskalender som visar avgångstider för flyg till destinationer över hela världen. Få en ny residé och klicka dig in på lågpriskalendern nu!

Finn en resa med vår lågpriskalender
 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm Krakow

För att göra din resa med SAS bekväm och effektiv ingår alltid vissa förmåner när du flyger med oss: 

Flyg till Krakow – ta med promenadskorna

Enligt många tillhör Krakow en av de vackraste städerna i Europa. Det är lätt at ta sig runt till fots i den polska staden och ett bra tips är att packa med ett par bekväma promenadskor före du kliver på ditt flyg Stockholm Krakow. Inte enkom stadens blygsamma storlek gör den populär att promenera i, det finns också massor att se längs de små gatorna och vackra gränderna. Gamla stan är en plats du inte får missa när du reser Stockholm Krakow. 

Omringad av den grönskande parken Planty ligger Gamla stan skyddad i mitten. Stadsdelen har Europas största torg, Rynek Glowny, som än idag har kvar Klädeshallarna som byggdes redan på 1400-talet. Runtom är det fullt med folk som handlar i de små butikerna, fikar och upplever de vackra byggnaderna. 

På vägen ut ur Gamla stan tycker många det är skönt att koppla av lite bland de färgglada blommorna och pampiga träden i Planty. Flyg Stockholm Krakow och upplev denna fantastiska stadsdel! 

De judiska kvarteren Kazimierz är som ett historiskt utomhusmuseum och är intressant att strosa runt i. Den polsk-judiska befolkningen har i hundratals år varit en inflytelserik och viktig grupp i Krakow, vilket inte minst visar sig bland de många äldre och vackra husen.

I området finns det flera judiska matställen, varför inte fylla på energidepån med en utsökt falafel så du kan promenera ännu mer? Boka flyg Stockholm Krakow, lägg ner ett par skor med skön sula i resväskan och lär känna stadens fantastiska stadsdelar i din egen takt.
 

Läcker mat och gemytliga fikaställen

Efter du avnjutit utsökt falafel och gott rödvin i Kazimierz kan det vara läge att rikta blicken mot någon av de många bra restauranger och fik i Krakow. Flyg Stockholm Krakow och upptäck den unika variant av trevliga fikaställen som blivit populära besöksmål av både lokalbor och turister. I vad som förefaller vara fallfärdiga byggnader ligger små, omoderna lokaler som huserar fiken vilka tack vare levande ljus, rustika träbord och äldre, storslagna målningar får en mysig och hemtrevlig atmosfär. 

Camelot och Nowa Provincja som båda ligger i gamla stan är två av de mest besökta Krakowfiken.

Ett annat tips är att äta polsk husmanskost som till bra priser serveras på någon av de kända mjölkbarerna. Piroger fyllda med kött eller grönsaker är storfavoriter på den polska menyn och är något som bör upplevas på plats. Restaurangbesök är likt allt annat billigare i Polen, så unna dig en riktigt trevlig semester i Krakow med mycket och god mat! Boka flyg Stockholm Krakow nu och njut av en annan matkultur än den svenska!
 

Boka SAS Plus för ökad bekvämlighet

Boka en SAS Plus-biljett för ditt flyg Stockholm Krakow om du villa ha det extra bekvämt. Din resa mellan Stockholm Arlanda och Kraków-Balice Johannes Paul II Airport blir mer komfortabel och effektiv med en SAS Plus-biljett. Inte bara får du en snabbare incheckning tack vare snabbfilen Fast Track, i luften serveras du också en god måltid.

Du får också tillträde till SAS Lounge på Arlanda före avgång. Där finns det varma och kalla drycker, en god buffé samt gratis WiFi och tidningar. Ett perfekt ställe att börja flygresan på helt enkelt. Med en SAS Plus-biljett får du den behagligaste och smidigaste starten på flygningen, så boka en till ditt flyg Stockholm Krakow!
 

Flyg med SAS och få barnrabatt 

Visa Europa för barnen. Flyg Stockholm Krakow och nyttja vår barnrabatt. Om ditt barn är under 2 år får det upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten om det sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn som är mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Vill du att ditt barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats? I så fall är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Ta med familjen på ditt flyg Stockholm Krakow och njut tillsammans i den vackra och prisvärda staden!

Mer om att resa med barn
 

Tjäna poäng på ditt flyg Stockholm Krakow

Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på flygresor, hyrbilar, restaurangbesök, hotellvistelser och shopping m.m. Du hittar de olika ställena som du får poäng ifrån på SAS App. Kom ihåg att ju mer du flyger med SAS, desto mer förmåner får du. Poängen du har tjänat in kan du använda till att betala för nya flygbiljetter, hyrbilar och mycket annat.

Bli medlem i EuroBonus