sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Ängelholm

Flyg Stockholm Ängelholm med SAS direkt med flera avgångar i veckan. Oavsett om du önskar att komma fram till frukost, lunch eller middag finns det ett flyg Stockholm Ängelholm som passar just dig. 

Flyg Arlanda Ängelholm med SAS och boka din resa redan idag för att se till att du får den flygbiljett som passar dig bäst.

 

många avgångar per dag

På din resa Stockholm Ängelholm bjuder vi alltid på kaffe och te ombord och du har möjlighet att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen (om du är Guldmedlem eller högre i EuroBonus alternativt om du reser i SAS Plus).

De flexibla avgångarna ger dig möjlighet att komma fram till Ängelholm när du har behov till det. Hittar du en bra biljett är det bara att slå till direkt. Med SAS har du nämligen alltid 24 timmars öppet köp så du kan först kan boka biljetterna för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap och kalendern att tiderna verkligen passar.

Glöm inte att hålla utkik i lågpriskalendern och vara ute i god tid för att få bästa möjliga pris på din resa. 

Hitta din resa nu

 

Inkluderat på ditt Flyg Stockholm Ängelholm 

Det tar drygt en timme att flyga Stockholm Ängelholm. Vi vill att du ska få en sådan bekväm resa som möjligt när du flyger med SAS, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. Detta ingår därför alltid i din flygbiljett:

 

Barnrabatt på flygbiljetter

Utnyttja vår barnrabatt när du bokar flyg Stockholm Ängelholm.

Ta med dig hela familjen då barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Visa dina barn de underbara vyerna i södra Sverige, passa på att boka biljetter Arlanda Ängelholm med SAS.

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Som Guldmedlem eller högre i EuroBonus, eller om du reser i SAS Plus, har du möjlighet att börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Behöver du koppla av efter arbetsveckan eller kanske tid att förbereda affärslunchen? Få tid till det du behöver på din resa Stockholm Ängelholm, oavsett om det gäller produktivitet eller vila.

I SAS Lounge hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och utnyttja din resa till fullo. 

Börja din resa Stockholm Ängelholm med att bli medlem i EuroBonus. Du har som medlem möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. 

Bli medlem i EuroBonus

 

Transport från flygplatsen

Varje dag flyger SAS till Ängelholm/Helsingborgs flygplats. Flygplatsen ligger fem km norr om Ängelholm och 35 km norr om Helsingborg, och det går bussar till och från flygplatsen in till båda städerna.

Om du har behov av att hyra bil efter att du stigit av ditt flyg finns det möjlighet att göra det med dina intjänade EuroBonus-poäng.

Hyr bil för EuroBonus-poäng