sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn Rhodos med SAS

Boka flyg Köpenhamn Rhodos och upplev Greklands största ö! Rhodos har 300 soldagar per år och är perfekt för dig som vill koppla av i värmen. I staden Rhodos finns en historisk stadsdel med ringmur, kloster och andra spännande byggnader från korsriddarnas tid. Som ofta i Grekland är maten i toppklass.

Boka flyg Köpenhamn Rhodos och njut av värmen och de bildsköna omgivningarna! 
 

24 timmars öppet köp på flyg Köpenhamn Rhodos 

Som alltid när du bokar med SAS är det 24 timmars öppet köp på biljetten. Därför kan du boka biljetter först och efteråt dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar. Ge dig själv en minnesvärd resa till Grekland. Boka flyg Köpenhamn Rhodos med SAS idag!  
 

Dröm dig bort med vår lågpriskalender 

Vill du planera för fler flygresor än Köpenhamn Rhodos? I så fall är vår lågpriskalender ett hett tips! Lågpriskalendern visar de flesta av alla SAS avgångar och kan väcka din reslust till nya destinationer du inte visste du ville besöka. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt, så slå till direkt om du hittar biljetter till riktigt bra priser.

Till lågpriskalendern
 

Inkluderat på ditt flyg Köpenhamn Rhodos 

När du bokar med SAS ingår det ett antal förmåner i biljettpriset:  

Rhodos – resmålet för soldyrkaren?   

Myten förtäljer att Rhodos var guden Helios favorit-ö. Onekligen är det också många människor som är av samma åsikt som honom. Ön Rhodos är med sina många soltimmar, vackra natur och härliga atmosfär ett lockande resmål. Men Rhodos är inte bara sol, bad och god mat. Rhodos största stad som också delar namn med ön, har en rik historia vilket inte minst visar sig i de många spännande byggnaderna. I stadskärnan ligger en medeltida stadsdel som också är med på Unescos världsarvslista.  

Upplev en tilltalande mix av gammalt och nytt. Boka flyg Köpenhamn Rhodos idag! 
 

Aktiviteter på Rhodos 

Ön Rhodos består av flera städer och byar samt ett stort antal stränder. Vissa är populära turistmål, andra är mer folktomma och privata. Det är enkelt att ta sig runt på ön, vilket är passande för den som vill besöka flera stränder eller byar.  

Kom ihåg att packa ett par bekväma vandringsskor inför ditt flyg Köpenhamn Rhodos. På ön finns nämligen Golgotaleden som leder fram till ett gammalt kloster och ett stort kors. De är belägna på berget Filerimos, som har fenomenal utsikt. Boka flyg Köpenhamn Rhodos och upptäck denna fantastiska ö! 
 

Läcker mat  

Grekland har bra mat, och det gäller även för Rhodos. Tillgången på solmogna grönsaker och närheten till havet bådar för bra råvaror. På Rhodos kan du äta traditionella grekiska rätter som meze, moussaka och souvlaki. Meze är egentligen inte en maträtt. Beställer du meze får du välja mellan flera läckra smårätter, t.ex. grillad bläckfisk och tzatziki. Moussaka känner nog de flesta svenskar till, den där lasagne-liknande rätten med aubergine istället för pasta. Souvlaki är ett grekiskt grillspett med lamm, fläsk eller kyckling.  

Till maten finns det goda, lokala viner att välja bland. Att resa till Rhodos kan ses som en välgärning för ens smaklökar.

Njut av det grekiska köket och boka flyg Köpenhamn Rhodos idag!  
 

alltid barnrabatt med SAS 

Visste du att du får reducerat pris om du tar med dina barn på ditt flyg Köpenhamn Rhodos? Upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten för barn under två år om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt på biljettpriset. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.  

Njut av Grekland tillsammans med din familj. Boka biljetter till ditt flyg Köpenhamn Rhodos idag!  

Mer om att resa med barn 
 

Res bekvämt med SAS Plus  

En SAS-plus biljett gör din resa extra bekväm och smidigare. Boka en SAS Plus-biljett när du flyger Kastrup Rhodos och få följande inkluderat: 

  • Snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen med Fast Track.
  • En måltid som serveras ombord.
  • Mer bagage. 2 x 23 kg incheckat bagage.
  • Tillträde till SAS Lounge i Kastrup.
     

Koppla av i SAS Lounge

SAS Lounge finns bl.a. på de största skandinaviska flygplatserna. I SAS Lounge kan du bl.a. koppla av i sköna fåtöljer, surfa, läsa tidningen samt ta något ät- och drickbart. SAS Lounge utbud varierar något mellan de olika flygplatserna, och loungen är alltid ett säkert kort för dig som vill börja din resa på bästa sätt.   

Få bästa möjliga start på din resa. Besök SAS Lounge före du går ombord på ditt flyg Köpenhamn Rhodos!  
 

flyg Kastrup Rhodos – tjäna poäng

Om du är medlem i SAS EuroBonus tjänar du poäng när du bokar flygresor m.m. Om du vill se var någonstans du kan tjäna och spendera poäng, kolla in SAS App. 

Det är gratis att bli medlem i EuroBonus. Bli medlem innan du bokar flyg Köpenhamn Rhodos, och tillgodoräkna dig poängen för resan! 

En till förmån med EuroBonus är att du får tillträde till SAS Lounge när du har uppnått status som Guld- eller Diamantmedlem

Bli medlem i EuroBonus