sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn Bari med SAS

Boka flyg Köpenhamn Bari. Bari är den näst största staden i Italien och är regionen Apuliens huvudstad. Bari är en klassisk hamnstad där handeln alltid har varit viktig. Den italienska staden erbjuder mycket: Stränder, äldre vackra byggnader, konstverk och en levande stadskärna. Ett besök i Italien bådar för gastronomiska äventyr och Bari är inget undantag. Flyg från Köpenhamn till Bari och upplev det underbara Italien. 
 

Spontanboka ett flyg Köpenhamn Bari   

Om du är flexibel med dina resdagar ökar du dina chanser att hitta biljetter till riktigt bra priser. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp, så du kan tryggt slå till direkt när du hittar bra biljetter, och efteråt dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar. 

Boka flyg Köpenhamn Bari idag och res bekvämt med SAS!  
 

Upptäck världen genom vår lågpriskalender 

När du har bokat ditt flyg Köpenhamn Bari kanske du är sugen på att resa någon helt annanstans? Kanske bygger du vidare på resan och fortsätter vidare från Bari? Lågpriskalendern ger dig en bra överblick över SAS olika avgångar. Priserna i kalendern uppdateras i realtid, vilket gör att priserna kan ändras snabbt! 

Hitta din resa i lågpriskalendern 
 

inkluderat på ditt flyg Köpenhamn Bari 

När du flyger med SAS ingår alltid följande förmåner:  

Bada i Bari 

Bari har ett medelhavsklimat med milda vintrar och varma, torra somrar. Perioden maj till september är varm, med toppen i juli och augusti då medeltemperaturen är precis under 30 grader. Det finns flera sandstränder med klart, blått vatten i Bari. Utanför Bari ligger staden Polignano a Mare. Där finns det också flera populära stränder, bl.a. en badplats som är full med klippor att hoppa från. I samma stad ligger också Cala Paguro som är en mer traditionell sandstrand som också är väl värd ett besök.   

Sola, bada och solbada i Apulien, boka ett flyg från Köpenhamn till Bari idag!  
 

Bari – en historisk stad 

Bari är en av de viktigaste handelsstäderna i Italien med sitt praktiska läge vid havet på Italiens östra kust. Staden har en lång historia och fick en strategisk betydelse när den kom under romarnas kontroll 300 f.kr. Bari blev en länk mellan sjöburen handel från öst och den inhemska kustvägen.  

I början av 1800-talet fick Bari nytt liv när den gamla staden kompletterades med en helt ny del som byggdes efter ett rutnätsmönster. Stadsarkitekten var Napoleons svärson Joachim Murat vars efternamn lever vidare i stadsdelen Murttiano. Det är ingen underdrift att påstå att mycket har inträffat i och runtom staden. Längst kusten finns byggnader som bär Mussolinis arv och Bari var under andra världskriget föremål för tysk attack. På senare tid har Baris roll som handelsstad vuxit och idag huserar några av Italiens största handelsmässor där. Missa inte att ta del av stadens spännande berättelser när du landat ditt flyg Köpenhamn Bari! 
 

Flyg Köpenhamn Bari – njut av italiensk mat 

Att skriva om Italien utan att nämna maten är ett generalmisstag. I regionen Apulien produceras det mycket oliver, olja och vete, vilket avspeglar sig i mattraditionen. Det finns även gott om lokalproducerade grönsaker, frukt, kött och fisk. En lokal specialitet är det brödet Calzoni, fylld med lök, ansjovis, kapris och oliver. Apulien är också känt för vegetabilisk minestrone, kikärtor, bönor och selleri. Den provinsiella ragun innehåller lamm och fläsk. Från havet är bläckfisk och framförallt musslor stadens signum. En känd rätt är, riso e cozze som består av ris, potatis och musslor. Ta med dig aptiten på ditt flyg Köpenhamn Bari, och testa massor av läckra rätter när du landat! 
 

Få barnrabatt på flygbiljetten  

Låt barnen få följa med på ditt flyg Köpenhamn Bari och få barnrabatt på biljettpriset. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten om de sitter i knät på en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Upplev det vackra Apulien tillsammans med familjen och boka ett flyg från Köpenhamn till Bari!  

Mer om att resa med barn 
 

Flyg Köpenhamn Bari extra bekvämt med SAS Plus

En SAS Plus-biljett gör din resa ännu bekvämare och mer effektiv. Med Plus-biljetten går du snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen tack vare Fast Track. I luften serveras du något att äta och du får ta med dig dubbelt så mycket bagage. Det sistnämnda passar dig som vill ta med några extra flaskor exklusiva viner och olivolja hem.  

En SAS Plus-biljett öppnar dörren för en extra behaglig start på din resa – du får nämligen tillgång till SAS Lounge på Kastrup före avgång. I SAS Lounge kan du koppla av, läsa tidningen och äta av vår goda buffé m.m. 

Påbörja din resa på bästa sätt och boka en SAS Plus-biljett för ditt flyg Köpenhamn Bari! 
 

Tjäna poäng på din resa

Flyg Köpenhamn Bari och tjäna poäng i SAS EuroBonus. Det är gratis att bli medlem och du tjänar poäng på flygresor, hotellbokningar, hyrbilar etc. Spana in SAS App för en fullständig förteckning där du kan tjäna eller använda poäng.  

Är du Guld- eller Diamantmedlem har du gratis tillgång till SAS Lounge. Bli medlem idag och få poäng när du bokar ditt flyg från Köpenhamn till Bari!  

Bli medlem i EuroBonus